Libnet.ro
UNICEF

21:00

DNA vs. DIICOT: Traian Berbeceanu si anchetatorii care i-au fabricat un dosar penal, trimisi in judecata

Adevărul Adevărul,
DNA vs. DIICOT: Traian Berbeceanu si anchetatorii care i-au fabricat un dosar penal, trimisi in judecata

Fostul procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Alba, Ioan Muresan, adjunctul sau, Nicolaie Cean, si ofiterul de politie Alin Muntean au fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie dupa ce i-ar fi fabricat un dosar de coruptie lui Traian Berbeceanu. in acelasi timp, procurorii DIICOT Bucuresti l-au trimis pe comisar in judecata pentru mai multe infractiuni grave. continuă pe Adevărul

Fostul comandant al BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, trimis in judecata de DIICOT

Fostul comandant al BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, a fost trimis in judecata de structura centrala a DIICOT. Berbeceanu este acuzat de sprijinire a unui grup infractional si luare de mita. Dosarul a fost transmis instantei in aceeasi zi in care procurorii DNA au decis sa ii trimita in jduecata pe anchetatorii lui Berbeceanu, procurorii Ioan Muresan si Nicolaie Cean, respectiv politistul Alin Muntean.

Traian Berbeceanu, trimis in judecata de DIICOT

Traian Berbeceanu, alte patru persoane si o societate comerciala au fost trimisi in judecata de DIICOT pentru sprijinirea unui grup infractional organizat, luare de mita, spalare de bani si alte infractiuni, potrivit unui comunicat DIICOT.

Traian Berbeceanu a fost trimis in judecata pentru luare de mita si fals in inscrisuri

Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCO Alba, a fost trimis in judecata pentru diferite infractiuni printre care luare de mita si fals in inscrisuri. Acesta este acuzat de procurorii DIICOTca a sprijinit o.

Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost trimis in judecata

Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost trimis in judecata, miercuri, pentru diferite infractiuni, printre care luare de mita si fals in inscrisuri, informeaza B1. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )