Libnet.ro
UNICEF

17:30

Trei persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta s-a rasturnat, la Drobeta Turnu Severin

Antena3 Antena3,
Trei persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta s-a rasturnat, la Drobeta Turnu Severin

O ambulanta in care se afla o batrana ce fusese externata din spital si o ruda a acesteia s-a rasturnat, marti dupa-amiaza, in municipiul Drobeta Turnu Severin, dupa ce soferul a pierdut controlul. continuă pe Antena3

EXPLOZIE la un club sportiv din Mogosoaia: Doua persoane au fost RANITE.

O explozie a avut loc, luni dupa-amiaza, la un club sportiv din Mogosoaia, transmite Realitatea TV. Se pare ca explozia s-a produs la o centrala termica din interiorul clubului sportiv. Potrivit primelor informatii, doua persoane au fost ranite. Centrala se afla intr-un club sportiv din Mogosoaia. Ranitii au fost transportati la spital cu o masina personala. Potrivit Mediafax, cele doua persoane efectuau lucrari la centrala, in incinta centrului de pregatire al echipelor nationale de .

O ambulanta s-a rasturnat la Drobeta Turnu Severin: Soferul si doua persoane au fost ranite

O ambulanta in care se afla o batrana ce fusese externata din spital si o ruda a acesteia s-a rasturnat, marti dupa-amiaza, in municipiul Drobeta Turnu Severin, dupa ce soferul a pierdut controlul.

Explozie la un club sportiv. Doua persoane au fost ranite si transportate la spital

Update 17. 10 - Doua persoane ranite grav au transportate la spital, luni dupa-amiaza, dupa o explozie produsa la o centrala termica de la Centrul National de Fotbal din Mogosoaia, au declarat reprezentantii.

Explozie la un club sportiv din Mogosoaia: Doua persoane au fost ranite

O explozie s-a produs luni dupa-amiaza la un club sportiv din Mogosoaia, judetul Ilfov, in timp ce mai multi muncitori lucrau la modernizarea centralei termice. Deflagratia nu a fost urmata de un incendiu.

Accident in lant pe DN17. Cinci persoane au fost ranite

Traficul pe DN17 a fost blocat aproximativ 40 de minute, in zona localitatii Stroiesti, dupa un accident in lant produs sambata dimineata, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Dan Constantin.

Un roman a fost arestat, dupa ce a provocat un scandal intr-o discoteca de la periferia Madridului

Un roman de 37 de ani a fost arestat, dupa ce a provocat un scandal intr-o discoteca de la periferia Madridului, soldat cu ranirea a opt persoane. Dintre raniti, doi au fost transportati la spital, necesitand.

Trei raniti dupa ce o cisterna s-a rasturnat pe DN 7 si a acrosat alte doua masini,una ...

Traficul pe Drumul National 7 Sibiu-Ramnicu Valcea se desfasoara cu dificultate, duminica seara, dupa ce o cisterna s-a rasturnat in zona Calimanesti, acrosand o dubita si un autouturism, acesta din urma fiind proiectat in raul Olt, iar in urma accidentului trei persoane au fost ranite, potrivit Mediafax. Accidentul s-a produs in jurul orei 18. 30, pe Valea Oltului, in zona Calimanesti, unde o cisterna incarcata cu adeziv pentru mobila a intrat in balans si s-a rasturnat peste o .

Lucrarile de modernizare a drumului care leaga Uzina Dacia de Pitesti au fost reluate, dupa cateva zile in care au fost oprite din cauza datoriilor CNADNR catre constructor

Lucrarile de modernizare a drumului DN73 si a drumului de legatura cu DN73D, drumuri care leaga orasul Mioveni si Uzina Dacia de Pitesti, au fost blocate cateva zile dupa ce constructorul Strabag a reclamat datorii apocaliptice din partea CNADNR, noteaza ziarul local Ancheta. Managerul de proiect al Straco a declarat luni pentru HotNews. ro ca problemele s-au rezolvat si ca lucrarile au fost reluate: Am primit promisiuni ca pana la sfarsitul anului, atunci cand e si termenul contractual de finalizare a proiectului, vom primi toti banii. Ne-am inteles si am reluat lucrarile.

Un barbat a fost retinut dupa ce a incercat sa insele o Primarie cu aproape 1,5 milioane de lei

Un barbat a fost retinut de procurorii constanteni dupa ce, prin intermediul unei firme, a incercat sa insele Primaria comunei Pecineaga cu aproape un milion si jumatate de lei, el dand in judecata administratia locala, care a refuzat sa plateasca banii, ceruti pentru lucrari fictive, relateaza sursele de presa.

Constanta. Un barbat a fost retinut dupa ce a incercat sa insele Primaria cu aproape 1,5 milioane de lei

Un barbat a fost retinut de procurorii constanteni dupa ce, prin intermediul unei firme, a incercat sa insele Primaria comunei Pecineaga cu aproape un milion si jumatate de lei, el dand in judecata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )