Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei sefi de sectii de votare din Mehedinti, trimisi in judecata pentru frauda electorala

Antena3 Antena3,
Trei sefi de sectii de votare din Mehedinti, trimisi in judecata pentru frauda electorala

Trei sefi de sectii de votare din Mehedinti si reprezentanta unei alte sectii de vot, toti inculpati de Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru frauda electorala, au fost trimisi in. continuă pe Antena3

Trei presedinti de sectii de votare din Mehedinti, trimisi in judecata pentru fraude la referendum

Trei presedinti si un membru al unor sectii de votare din judetul Mehedinti au fost trimisi in judecata, in dosarul Fraude la referendum, a informat luni Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Parchetul General: 3 presedinti si un membru de sectie de votare din Mehedinti, trimisi in judecata in dosarul fraudelor la referendum

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata a trei presedinti de sectii de votare si a unui membru al unei sectii de votare pentru frauda electorala in dosarul Frauda la Referendum Mehedinti, informeaza Ministerul Public.

Parchetul General: 3 presedinti si un membru de sectie de votare, trimisi in judecata in dosarul fraudelor la referendum

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata a trei presedinti de sectii de votare si a unui membru al unei sectii de votare din Mehedinti pentru frauda electorala in dosarul Frauda la Referendum, informeaza Ministerul Public. Revenim cu informatii .

Patru presedinti de birouri electorale din Mehedinti, trimisi in judecata pentru fraude la referendum

Patru presedinti de birouri electrorale din judetul Mehedinti au fost trimisi in judecata de procurorii Parchetului General pentru fraude depistate la referendumul de demitere a presedintelui Traian.

Important om de afaceri din Mehedinti va fi arestat pentru o evaziune de 12 milioane de euro.

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de vineri spre sambata, de Tribunalul Mehedinti, alaturi de alte patru persoane, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12 milioane de euro, transmite Mediafax. Judecatorul din cadrul Tribunalului Mehedinti a pronuntat sentinta in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce mandatele de retinere emise de procurori, ale celor sapte persone retinute, joi, pe baza de ordonanta, intre .

Un om de afaceri din Mehedinti a fost arestat preventiv pentru un prejudiciu de 12 milioane de euro

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de vineri spre sambata, de Tribunalul Mehedinti, alaturi de alte patru persoane, in dosarul de evaziune.

DOSARUL FRAUDELOR la REFRENDUM: 3 presedinti si un membru de sectie de votare, trimisi in ...

Primii trei sefi de sectii de votare, din Mehedinti, dar si reprezentanta unei alte sectii de vot, toti inculpati de Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru frauda electorala, au fost deferiti justitiei, informeaza, luni, Ministerul Public, potrivit Mediafax. Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile in dosarul privind referendum din Mehedinti si au dispus, luni, punerea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )