Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudose, acuzatii grave: Klaus Iohannis este dezinformat de cei de la PNL: Doamne, pazeste-ne de astia

Antena3 Antena3,
Tudose, acuzatii grave: Klaus Iohannis este dezinformat de cei de la PNL: Doamne, pazeste-ne de astia

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose a afirmat, luni, la Antena 3, ca liberalii l-au dezinformat pe seful statului cand i-au raportat cifrele despre paturile disponibile la ATI. Mie asta mi se pare cea mai mare boacana pe care o face Guvernul, a spus Tudose. continuă pe Antena3

Traian Basescu, acuzatii grave la adresa autoritatilor. Restrictia anti-Covid-19 care ar trebui introdusa imediat: E o crima

Fostul presedinte, Traian Basescu, critica aspru gestionarea pandemiei de catre autoritati. Acesta considera ca nu se impun restrictiile corecte pentru a stopa raspandirea virusului. in cursul serii de ieri, acesta a vorbit despre unul dintre cele mai mare focare de infectie cu COVID-19, asupra caruia Klaus Iohannis si oamenii sai nu au luat masuri. Transportul .

Sora lui Pepe rupe tacerea. Ce acuzatii grave ii aduce dupa ce s-a scris ca o iubeste

Sora lui Pepe complica lucrurile si pune paie pe foc! Tanara vine cu acuzatii grave asupra artistului, dupa ce s-a scris ca o iubeste enorm. Rebeka face lumina in cazul familei Pascu. Cum stau, de fapt, lucrurile? Sora lui Pepe, acuzatii grave catre solist Dupa ce s-a scris ca Pepe a ramas cu gandul la .

Ana Maria Ababei, acuzatii grave la adresa Annei Lesko. Ce i-a facut la Ferma, de fapt

Show-ul de la PRO TV, Ferma, Oraseni vs Sateni a generat din ce in ce mai multe momente tensionate. Fanii show-ului au fost partasi la multele tensiuni create intre concurenti, printre acestea si momentul eliminarilor. La ultima eliminare, Ana Maria Ababei a fost si ea scoasa din joc. Anna Lesko vinovata de eliminearea Anei Maria .

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la reexaminare legea care permitea construirea pe majoritatea spatiilor verzi proprietate privata, inclusiv in parcuri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, la reexaminare, in Parlament, legea permitea construirea pe majoritatea spatiilor verzi proprietate privata, inclusiv in parcuri sau in gradinile blocurilor retrocedate. Reamintim ca in sedinta de plen de pe 13 octombrie, chiar inainte de alegerile parlamentare, Camera Deputatilor a aprobat un proiect de modificare a Legii spatiilor verzi din intravilanul localitatilor, principala schimbare fiind ca autoritatile locale puteau permite construirea pe spatiile verzi proprietate privata, cu conditia ca Primaria sa amenajeze in alta parte un spatiu verde cu o suprafata cu 10% mai mare. O alta modificare nociva era ca parcul istoric sau gradina istorica precum si scuar sau parc de buzunar nu se mai gasesc in categoria spatiilor verzi, disparand intre comisii si plen, deci teoretic nu mai beneficiaza de protectie. De exemplu, Parcul Cismigiu este parc istoric, la fel si Herastraul.

Ce se intampla cu bolnavii de virus aflati in stare grava. Klaus Iohannis a facut anuntul ferm

Romania se duce tot mai mult spre un adevarat colaps in sistemul medical. Cu peste 10. 000 de cazuri in 24 de ore, spitalele din Romania tind sa seopreasca. Singura varianta fiind transferarea pacientilor in alte tari. Presedintele Klaus Iohannis a emis aceasta idee ieri. Presedintele Klaus Iohannis: Am discutat aceasta varianta cu ministrul Sanatatii Vineri, .

Mesajul lui Klaus Iohannis catre Joe Biden, noul presedinte al SUA

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare presedintelui ales al SUA, Joe Biden, in care-i multumeste acestuia pentru contributia adusa parteneriatului strategic dintre Romania si SUA in perioada in care Biden a fost vicepresedinte SUA. Astept cu interes sa lucram impreuna, a mai afirmat Iohannis.

VIDEO Klaus Iohannis: Asteptam primele rezultate ale masurilor de restrictii peste doua - trei saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca primele rezultate ale noilor restrictii anuntate in urma cu o zi de autoritati pentru a incetini avansul pandemiei Covid-19 sunt asteptate peste doua-trei saptamani. Seful statului, care a efectuat o vizita in judetul Maramures, si-a exprimat speranta ca aceste masuri sunt destul de ferme pentru a putea evita un lockdown dupa alegerile din 6 decembrie. Presedintele Klaus Iohannis sustine joi declaratii de presa, de la ora 15:30, dupa ce a participat in judetul Maramures la prezentarea planului investitional pe Regiunea de Nord-Vest.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru presedintele ales al SUA, Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare, luni, presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Jeo Biden, in care ii spune tara noastra ramane ferm angajata sa continue promovarea obiectivelor noastre comune de securitate strategica, aparare si economice.

Klaus Iohannis il felicita pe Joe Biden: imi amintesc cu deosebita placere de sprijinul personal pe care l-ati acordat in mod constant tarii mele. Romania e ferm alaturi de SUA

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe democratul Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din Statele Unite. Biden va deveni al 46-lea locatar de la Casa Alba, iar democrata Kamala Harris, prima fe.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden. Ce i-a transmis presedintele Romaniei

Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare lui Joe Biden, ales de americani sa fie presedint.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )