Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ucraina cere UE 20 de miliarde de dolari pentru eliberarea Iuliei Timosenko

Adevărul Adevărul,
Ucraina cere UE 20 de miliarde de dolari pentru eliberarea Iuliei Timosenko

Ucraina a propus Europei, care incearca sa obtina eliberarea din inchisoare a Iuliei Timosenko, sa compenseze pierderile economice suferite de Kiev ca urmare a acordului de gaze semnat de fostul premier. continuă pe Adevărul

Ucraina cere Europei 20 miliarde dolari pentru eliberarea lui Timosenko

Prim-vicepresedintele Partidului Regiunilor din Ucraina, Mihail Cecetov, a declarat ca Europa ar trebui sa plateasca 20 miliarde dolari daca doreste eliberarea Iuliei Timosenko, transmit sursele de presa.

Ucraina cere Europei 20 de miliarde de dolari pentru eliberarea Iuliei Timosenko

Daca Europa doreste eliberarea Iuliei Timosenko, trebuie sa plateasca 20 de miliarde de dolari, pretul pierderilor suportate de Ucraina in urma semnarii contractului de livrare a gazelor rusesti in 2009.

ONU cere un ajutor de 301 milioane de dolari pentru Filipine

ONU a lansat marti un apel la donatii de ordinul a 301 milioane de dolari americani aproximativ 225 milioane de euro) pentru a veni in ajutorul statului filipinez, devastat de taifunul Haiyan, care s-ar fi soldat cu.

Starbucks, amendata cu 2,8 miliarde dolari

Starbucks Corp. din SUA trebuie sa plateasca 2,76 miliarde dolari catre Mondelez International Inc. pentru incheierea unei dispute legate de operatiunile de distributie a cafelei ambalate a lantului american de cafenele.

Afacerile Rompetrol Rafinare au stagnat in primele noua luni, la 3,4 miliarde dolari

Rompetrol Rafinare RRC) a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri in stagnare, la 3,4 miliarde dolari, si pierderi de 86,1 milioane dolari, cu 25% mai mici fata de rezultatul negativ de 115 milioane dolari raportat in perioada similara a anului trecut.

Rompetrol Rafinare a stagnat la 9 luni, la 3,4 miliarde dolari

Rompetrol Rafinare RRC) a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri in stagnare, la 3,4 miliarde dolari, si pierderi de 86,1 milioane dolari, cu 25% mai mici fata de rezultatul negativ de 115 milioane dolari raportat in perioada similara a.

PepsiCo investeste 5,2 miliarde dolari in India, pana in 2020

Compania americana PepsiCo Inc. , al doilea mare producator mondial de bauturi racoritoare, va cheltui aproape 300 de miliarde rupii 5,2 miliarde dolari) in sase ani, ca sa-si extinda operatiunile in India, ca parte a efortului sau de consolidare a activitatilor pe pietele emergente.

Novartis isi vinde o divizie pe 1,68 miliarde dolari

Compania farmaceutica elvetiana Novartis AG a decis sa-si vanda divizia de diagnostic si transfuzii catre societatea spaniola de ingrijire a sanatatii Grifols SA, obtinand in schimb 1,68 miliarde dolari.

Tara noastra a cheltuit 2,87 miliarde lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare

Tara noastra a cheltuit, anul trecut, 2,87 miliarde lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare. Cheltuielile de cercetare-dezvoltare au reprezentat 0,49% din PIB, in crestere cu 0,01 puncte procentuale fata de anul 2011, informeaza Institutul National de Statistica.

Ayatollahul Iranului, stapan absolut peste o avere de 95 de miliarde de dolari

Una dintre cele mai puternice organizatii din Iran, investita cu puteri aproape nelimitate, Setad, are autoritatea de a confisca proprietatile si bunurile oricui este considerat nedemn sa detina acele bunuri, devenind astazi un gigant economic cu active de zeci de miliarde de dolari. ingrijorator este ca parlamentul iranian a modificat constitutia pentru a spori puterea Setad, ce se afla sub conducerea directa a ayatollahului Ali Khamenei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )