Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ucraina: Opozitia si presedintele Ianukovici au semnat un acord de iesire din criza

B1 B1,
Ucraina: Opozitia si presedintele Ianukovici au semnat un acord de iesire din criza

Presedintele Viktor Ianukovici si reprezentantii opozitiei au semnat vineri, in prezenta mediatorilor europeni, un acord de iesire din criza din Ucraina, anunta BBC News. Acest acord prevede concesii. continuă pe B1

Proteste Ucraina. Opozitia si Ianukovici au semnat un acord de iesire din criza

UPDATE: Presedintele Viktor Ianukovici si reprezentantii opozitiei au semnat vineri, in prezenta mediatorilor europeni, un acord de iesire din criza din Ucraina, a constatat un jurnalist AFP. Acest acord prevede.

UPDATE Opozitia si Ianukovici au semnat un acord de iesire din criza

Presedintele Viktor Ianukovici si reprezentantii opozitiei au semnat vineri, in prezenta mediatorilor europeni, un acord de iesire din criza din Ucraina, a constatat un jurnalist AFP.

Opozitia si Ianukovici au semnat un acord de iesire din criza, dar REVOLUTIA nationala CONTINUA

UPDATE: Miscarea radicala Sectorul Dreapta a comunicat ca nu are incredere in presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, avertizand ca va continua lupta impotriva regimului de la Kiev, informeaza site-ul.

Opozitia si Ianukovici au semnat un acord de iesire din criza. Iulia Timosenko ar putea fi ELIBERATA

UPDATE: Iulia Timosenko, fostul premier al Ucrainei ce a acuzat in repetate randuri conditiile de detentie si natura condamnarii sale, ar putea fi eliberata din inchisoareUPDATE: Miscarea radicala Sector.

LIVE TEXT / VIDEO / FOTO Criza din Ucraina: Opozitia si presedintele semneaza un acord pentru iesirea din criza, dupa ce Ianukovici a anuntat alegeri prezidentiale anticipate

STIRE ACTUALIZATA: In urma negocierilor de vineri dimineata, guvernul si opozitia au ajuns la un acord care prevede revenirea la Constitutia din 2004 si echilibrarea puterilor presedintelui si parlamentului. Presedintele Viktor Ianukovici a anuntat in jurul orei 13. 00, intr-un comunicat, organizarea alegerilor prezidentiale anticipate, care ar urma sa fie organizate nu mai tarziu de decembrie 2014 si reforma Constitutionala. Un comentator al agentiei Associated Press scrie ca nu este clar daca oamenii stransi in Piata Independentei din Kiev vor renunta la proteste. Intrebarea este daca opozitia parlamentara va putea vinde acest acord oamenilor din piata, scrie si BBC. Urmareste desfasurarea LIVE TEXT a evenimentelor din Ucraina si vezi imagini LIVE in articolOra 16. 00 Opozitia si presedintele semneaza un acord pentru iesirea din criza AFP)Ora 15:30 Opozitia a decis vineri sa semneze un acord cu presedintele Viktor IanukoviciOra 15:00 Opozantul ucrainean Vitaly Klitschko a declarat pentru cotidianul german Bild ca opozitia va semna acordul negociat de UE.

PROTESTE UCRAINA. Miscarea NEASTEPTATA pe care a facut-o in aceasta noapte presedintele Ianukovici

PROTESTEUCRAINA: Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat miercuri seara un armistitiu si reluarea negocierilor cu opozitia, a doua zi de la o interventie a politiei, soldata cu cel putin 26.

Ce ii cere opozitia lui Ianukovici.

Presa ucraineana a intrat in posesia unui document in care sunt punctate conditiile pe care le-a inaintat opozitia pentru presedintele Victor Ianukovici, informeaza http://ziarulnational. md. Cei din opozitie au cinci doleante: 1. Sa fie format in timp de zece zile un Guvern de coalitie. Sa fie anulate in timp de 24 de ore modificarile facute in Constitutie in 2010 si sa se revina la vechea Constitutie din 2004, care limiteaza atributiile presedintelui. Sa fie facute modificari in .

Negocierile opozitiei cu presedintele Ianukovici nu au ajuns la un rezultat

Opozantul ucrainean Vitali Kliciko a anuntat, miercuri dimineata, dupa o intrevedere cu Viktor Ianukovici, ca presedintele Ucrainei a refuzat sa opreasca asaltul fortelor de ordine impotriva protestatarilor din centrul Kievului, informeaza AFP.

Obligatiunile Ucrainei cresc puternic, in urma acordului dintre presedintele Ianukovici si opozitie

Obligatiunile Ucrainei au inregistrat vineri cea mai mare crestere de la angajamentul de acum doua luni al Rusiei de a sustine financiar tara. Cresterea are loc ca urmare a acordului dintre presedintele Viktor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )