Libnet.ro
UNICEF

17:30

Umorul lui Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Umorul lui Liviu Dragnea

Liderul interimar PSD Liviu Dragnea, care isi va anunta candidatura la sefia partidului duminica, la Teleorman, i-a ironizat ieri pe candidatii care s-au retras in ultimele zile, respectiv pe Serban Nicolae sau Robert Negoita. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, la Adevarul Live: In ipoteza in care premierul pleaca, toate deciziile sunt la presedintele Iohannis. Efectiv PSD ar pierde guvernarea, intram in alta paradigma/ 90% din membrii PSD sunt oameni cinstiti care nu vor sa li se mai spuna ca fa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri la Adevarul Live ca in PSD trebuie sa apara cultura integritatii, explicand ca nu crede intr-o grila sau un algoritm de integritate care sa fie aplicat ci isi doreste ca fiecare organizatie sa aiba libertatea sa analizeze fiecare caz in parte si sa ia masuri. In context, Dragnea afirma ca la alegerile locale vor exista foarte putine cazuri de candidati PSD care sa aiba probleme grave de coruptie. Dragnea a explicat procedura prin care se va organiza scrutinul pentru alegerea presedintelui si a admis ca nu se astepta la candidatura lui Robert Negoita, fara a oferi o explicatie pentru anuntul facut de acesta. De asemenea, Dragnea a declarat ca PSD nu poate risca sa sustina un premier de la alt partid. Vezi in text principalele declaratii si raspunsuri ale lui Dragnea.

Geoana, despre Congresul PSD: E o farsa. Liviu Dragnea un om care stie sa pacaleasca

Geona mai sustine ca intre Victor Ponta si Liviu Dragnea a fost o casatorie din interes in 2010, in conditiile in care Ponta avea nevoie de Dragnea ca sa tranteasca Congresul, iar Dragnea avea nevoie de un pusti, pe care sa il manipuleze in fata, crezand ca va controla partidul si guvernarea.

Liviu Dragnea, despre candidatura sa la sefia PSD: Cred ca e generala sustinerea fata de mine. Cand va face anuntul oficial

Prezent la conferinta judeteana in care membrii PSD Dambovita si-au ales conducerea, presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, a declarat ca toate organizatiile din tara ii sustin candidatura la conducerea social-democratilor. Dragnea a aratat ca el la sefia PSD si Ponta la Guvern fac echipa foarte buna.

Liviu Dragnea il ironizeaza pe Victor Ponta: Nu fac niciodata greseala sa spun ca am personalitate dubla

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, la Adevarul Live, ca are o dubla calitate, de deputat si sef de partid, nu o personalitate dubla. Aluzia facuta de Dragnea vizeaza mai multe declaratii ale premierului Ponta, politician care facea diferenta intre calitatea sa de membru al Guvernului si cea deputat cand e vorba de emiterea unei pareri asupra unui proiect de lege.

Liviu Dragnea va anunta DUMINICA daca va candida la sefia PSD

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, miercuri, ca tocmai duminica va anunta daca va candida la sefia PSD. Dragnea a mai precizat ca nu poate spune inca daca va candida la presedintia PSD, dar lucreaza la un program politic .

Liviu Dragnea s-a decis. Va candida la sefia PSD. Cand va face anuntul oficial

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, miercuri, ca tocmai duminica va anunta daca va candida la sefia PSD. Dragnea a mai precizat ca nu poate spune inca daca va candida la presedintia PSD, dar lucreaza la un program politic .

Liviu Dragnea, liderul interimar al PSD, vine in Baragan. Social-democratii calaraseni isi aleg seful: Dan Cristodor, unicul candidat

Zi plina pentru membrii social democrati. Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, vine, astazi, la Calarasi, alaturi de o delegatie de politicieni pentru a lua parte la conferinta judeteana in care va fi ales presedintele pentru urmatorii 4 ani, dar si pentru a pune la pucnt strategia pentru viitoarele alegeri locale.

Dan Tudorache: Organizatia PSD sector 1 a hotarat, in unanimitate, sustinerea candidaturii lui Liviu Dragnea la presedintia partidului

Presedintele organizatiei PSD sector 1, Dan Tudorache, a anuntat ca joi Comitetul Executiv al filialei a hotarat, in unanimitate, sustinerea candidaturii lui Liviu Dragnea la presedintia partidului, informeaza.

Liviu Dragnea: Un candidat serios, care respecta partidul, vine cu un proiect. Altfel, sunt actiuni de imagine. Am vazut un singur coleg care isi ia candidatura in serios, Daniel Savu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a comentat joi faptul ca Robert Negoita si Serban Nicolae au anuntat ca nu vor mai candida la sefia PSD. M-au sunat multi colegi. Unii anunta candidatura la.

Liviu Dragnea: Un candidat serios, care respecta partidul, vine cu un proiect. Altfel, sunt actiuni de imagine. Am vazut un singur coleg care isi ia candidatura in serios, Daniel Savu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a comentat joi faptul ca Robert Negoita si Serban Nicolae au anuntat ca nu vor mai candida la sefia PSD. M-au sunat multi colegi. Unii anunta candidatura la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )