Libnet.ro
UNICEF

01:05

De unde vine nesiguranta lui Vladimir Putin: cei pe care i-a ridicat din saracie ar putea reprezenta pieirea lui

Adevărul Adevărul,
De unde vine nesiguranta lui Vladimir Putin: cei pe care i-a ridicat din saracie ar putea reprezenta pieirea lui

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a ajutat la construirea aspiratiilor clasei mijlocii a tarii. insa, acest lucru, ar putea reprezenta sfarsitul lui, noteaza Moises Naim, analist politic, pentru revista Fortune. continuă pe Adevărul

Cheia pentru a intelege comportamentul lui Vladimir Putin: Socul pe care l-a suferit agentul KGB in decembrie 1989 in Dresda, cand a aflat ca Moscova tace in fata Occidentului

Oricine vrea sa-l inteleaga pe Vladimir Putin trebuie sa cunoasca povestea a ceea ce i s-a intamplat intr-o noapte dramatica din Republica Democrata Germana, in urma cu un sfert de secol. Era in 5 decembrie 1989, in Dresda, la cateva saptamani dupa caderea Zidului Berlinului, scrie BBC.

Arabia Saudita il acuza pe Vladimir Putin de ipocrizie

Arabia Saudita l-a acuzat duminica pe Vladimir Putin de ipocrizie, pentru ca ar sprijini Orientul Mijlociu si pe liderul sirian Bashar Assad. Acuzatia vine in contextul in care Putin a trimis o scrisoare, care a fost citita in cadrul summitului tarilor arabe din Egipt, unde discutiile liderilor arabi s-au axat pe crizele regionale si conflictele din Siria, Libia si Republica Yemen.

Spionul KGB sub conducerea caruia Moscova nu va tacea. Anii de formare ai lui Vladimir Putin

Oricine vrea sa-l inteleaga pe Vladimir Putin din zilele noastre, trebuie sa stie ce i s-a intamplat acestuia intr-o noapte dramatica petrecuta in Germania de Est, in urma cu un sfert de secol, noteaza BBC, intr-o analiza a evenimentelor din 1989 din Republica Democrata Germana RDG), la care actualul presedinte al Rusiei a fost martor in calitate de spion KGB detasat la Dresda.

Ministrul de Externe al Arabiei Saudite: Vladimir Putin este parte responsabila de tragedia siriana

Aplelul presedintelui rus Vladimir Putin de a se rezolva conflictul din Yemen fara amestec din afara, a fost criticat dur de ministrul saudit de externe, printul Saud Al Faisal, la summit-ul Ligii Arabe in.

Vladimir Putin, ACUZAT de ipocrizie de Arabia Saudita

Arabia Saudita l-a acuzat pe presedintele rus Vladimir Putin de ipocrizie, dupa ce acesta a transmis liderilor statelor Ligii Arabe, reuniti duminica in statiunea egipteana Sharm el-Sheikh, o scrisoare in .

Arma SECRETA a rusilor. Imaginile au fost surprinse in apropierea MOSCOVEI: Vladimir Putin pregateste ceva

Rusia vrea sa arate lumii intregi ca este un adversar demn de luat in seama. Vladimir Putin, desi sustine sus si tare ca ceea ce se intampla in Ucraina NUare amestecul Rusiei, lucrurile si.

Mizele razboiului din Yemen. Pana si Vladimir Putin e interesat

Ofensiva saudita pentru a contracara influenta iraniana in Yemen risca sa se transforme intr-un razboi generalizat care poate ameninta furnizarea globala cu petrol.

Restituirea proprietatii, coruptie si injustitie sociala: Cei care platesc indecizia si incoerenta clasei politice sunt cei mai saraci si mai vulnerabili dintre noi

Romania este singura tara in care procesul de restituire a proprietatilor confiscate de regimul totalitarist nu s-a incheiat, dupa 25 de ani de la prabusirea acestuia. Jurnalista Ioana Lupea noteaza,.

Sper ca cei care spun ca sistemul de la Deveselu e doar defensiv, cred asta, dar noi avem o parere diferita

Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Oleg Malginov, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca a avut discutii sincere cu autoritatile romane pe tema scutului antiracheta, adaugand, insa, ca spera ca oficialii care spun ca sistemul de la Deveselu este doar defensiv cred acest lucru, intrucat Moscova are o opinie diferita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )