Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ungaria vrea sa ridice un zid la granita cu Romania

Antena3 Antena3,
Ungaria vrea sa ridice un zid la granita cu Romania

Guvernul ungar a decis sa pregateasca terenul pentru a extinde zidul anti-imigranti de la granita cu Serbia in asa fel incat sa cuprinda si granita cu Romania, potrivit Reuters. Masura, ar urma sa preint. continuă pe Antena3

Ungaria vrea sa construiasca un gard metalic la frontiera cu Romania. Reactia MAE

Ungaria vrea sa construiasca un gard metalic pe un segment al frontierei cu Romania, in contextul crizei imigrantilor, a declarat, marti, ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto.

Presa: Guvernul ungar foloseste detinuti pentru a finaliza constructia gardului de la granita cu Serbia

Detinuti de la o inchisoare de maxima securitate participa la constructia gardului de la granita cu Serbia, cu care autoritatile ungare spera sa franeze intrarea imigrantilor si refugiatilor, scrie in editia electronica de vineri cotidianul spaniol ABC, informeaza Agerpres.

Ungaria si-a sigilat granita cu Serbia. Trecerea ilegala a frontierei, pedepsita cu inchisoarea

Ungaria, care si-a inasprit legislatia impotriva imigratiei ilegale, a sigilat granita cu Serbia in noaptea de luni spre marti, astfel ca imigrantii nu mai pot traversa frontiera dintre cele doua tari.

Ungaria si-a sigilat granita cu Serbia

Ungaria a sigilat granita cu Serbia, astfel, imigrantii nu mai pot traversa frontiera dintre cele doua tari decat prin punctele oficiale de trecere, transmit surse din presa.

Ungaria si-a sigilat granita cu Serbia si a inasprit legislatia contra imigratiei ilegale. Traversarea ilegala a frontierei se pedepseste cu 3 ani de inchisoare

Ungaria a insprit legislatia impotriva imigrantiei ilegale si a sigilat granita cu Serbia, astfel ca imigrantii nu vor mai putea traversa frontiera dintre cele doua state decat prin punctele oficiale de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )