Libnet.ro
UNICEF

12:00

UniCredit vrea sa angajeze 280 de oameni in centrul IT din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UniCredit vrea sa angajeze 280 de oameni in centrul IT din Romania

UniCredit are in prezent 1. 400 de salariati si vrea sa creasca cu 20% numarul angajatilor in centrul sau IT din Romania, infiintat in 2005, ceea ce inseamna ca va avea disponibile 280 de locuri de munca. continuă pe Wall-Street Ro

Secvential. Imagini inedite din Romania PIERDUTA

In iunie 1940, intreaga Romanie s-a oprit in loc atunci cand s-a dat vestea ca o bucata importanta din pamantul patriei a disparut. Este vorba de momentul in care toate clopotele din Romania au batut.

Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a Uniunii Teatrale din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de decorare a Uniunii Teatrale din Romania UNITER), cu prilejul implinirii a 25 de ani de existenta. Seful statului a conferit Ordinul Meritul Cultural in grad.

Uniunea Teatrala din Romania, decorata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, luni, Uniunea Teatrale din Romania UNITER) cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Ofiter, categoria D - Arta spectacolului.

Ce judete din Romania vor beneficia de Acordul de mic trafic cu Ucraina

Aproape 700 de localitati din opt judete din Romania si 662 de sate si orase din Ucraina vor beneficia de Acordul de mic trafic de frontiera, intrat in vigoare in 14 mai, care reglementeaza trecerea frecventa a granitei de catre rezidentii din zona de frontiera a celor doua tari.

Israelienii de la RR Media cumpara compania Eastern Space Systems din Romania

RR Media, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii media digitale,a avchizitionat compania Eastern Space Systems ESS) din Romania, firma care oferea solutii pentru managementul si distributia de servicii sau consultanta.

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Roland Garros

Vedeti pe cine vor intalni cele cinci jucatoare din Romania calificate direct pe tabloul principal de la Roland Garros. Acestora li s-ar putea adauga si Sorana Cirstea, jucatoare care evolueaza vineri in ultimul tur al calificarilor.

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania cere Comisiei parlamentare de control a SRI sa verifice daca serviciul secret s-a implicat in actul de justitie

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania cere Comisiei parlamentare de control a SRI sa verifice daca serviciul secret s-a implicat in actul de justitie, dincolo de limitele legii. Judecatorii si.

Burgerfest, primul festival din Romania dedicat burgerilor, se deschide in acest week-end

Burgerfest, primul festial din Romania dedicat burgerilor, se va deschide vineri, pe 22 mai, la Arena Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17:00.

Duster Pick-up cu patru usi, surprins in premiera pe soselele din Romania. Cum arata modelul

Un model Duster Pick-up cu patru usi a fost surprins in premiera in Romania. Aflat in probe, noul Duster a fost fotografiat de un angajat al Automobile Dacia in jurul orasului Pitesti. Acesta a publicat.

Mostenirea medievala: cele mai frumoase cetati fortificate din Romania

Pe teritoriul Romaniei exista numeroase cetati fortificate medievale, ce constituie un patrimoniu vital. I storia tumultoasa din spatiul romanesc medieval a facut ca domnitorii si conducatorii sa se.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )