Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana cheltuie circa 300 de milioane de euro pe drone secrete raport ONG

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana cheltuie circa 300 de milioane de euro pe drone secrete raport ONG

Uniunea Europeana investeste sute de milioane de euro din banii contribuabililor in proiecte care vizeaza dezvoltarea unor drone de supraveghere, sustine un raport al unei organizatii neguvernamentale, citata de Russia Today. continuă pe Adevărul

Octagon a derulat lucrari in valoare de circa 20 milioane euro in 2013

Compania Octagon Contracting and Engineering a anuntat astazi ca, anul trecut, a contractat sase proiecte noi si a derulat lucrari de constructii civile in valoare de aproximativ 20 milioane de euro, conform unui comunicat de presa.

Timisoara este finantata cu 72 de milioane de euro pentru dezvoltare de la Uniunea Europeana

Proiectele finantate de Uniunea Europeana pe exercitiul financiar 2007-2013, depuse de administratia Ciuhandu, dar implementate de Nicolae Robu, se ridica la 72 de milioane de euro.

Romania ocupa locul II in Uniunea Europeana la cresterea productiei industriale, in luna decembrie

Productia industriala a crescut cu 0,5% in zona euro si cu 0,9% in Uniunea Europeana, in decembrie 2013, comparativ cu perioada similara din 2012, iar cele mai mari cresteri din randul statelor membre UE au .

Lichiditate de aproape 1,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproape 6,2 milioane lei circa 1,4 milioane euro).

Uniunea Europeana a suspendat negocirile cu Elvetia pe tema electricitatii si ameninta cu masuri de retorsiune

Uniunea Europeana a suspendat negocirile cu Elvetia pe tema exporturilor de electricitate in aceasta tara. Astfel, UE a anuntat ca vor fi luate masuri suplimentare dupa referendumul elvetian in favoarea.

Uniunea Europeana ar putea trimite mai multi soldati in Bosnia, dupa violentele din weekend

Uniunea Europeana ar putea trimite mai multi soldati in Bosnia si Hertegovina in cazul escaladarii situatiei din aceasta tara afectata de ample manifestatii de protest, a declarat duminica inaltul Reprezentant al Comunitatii Internationale in Bosnia si Hertegovina, Valentin Inzko , intr-un interviu acordat cotidianului Kurier, informeaza AFP, preluata de agerpres. ro.

Lichiditate de aproximativ 1,72 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7,71 milioane lei 1,72 milioane euro).

Grupul Garanti a inregistrat un profit net de 27 milioane euro in 2013

Grupul Garanti Romania a inregistrat in 2013 un profit net consolidat de 27 milioane euro, conform unui comunicat de presa.

Zitec a inregistrat afaceri de 2,3 milioane euro in 2013

Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a inregistrat anul trecut afaceri de 2,3 milioane euro, in crestere cu peste 60% comparativ cu anul 2012, se arata intr-un comunicat de presa.

ProCredit Bank vrea sa acorde credite pana la 136 de milioane euro, in 2014

ProCredit Bank vrea sa acorde credite pana la 136 de milioane euro in 2014, a declarat Ilinca Rosetti, directorul general al bancii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )