Libnet.ro
UNICEF

20:00

UPDATE DN 1 D, Albesti Urziceni, a fost inchis circulatiei. DN 71, Ploiesti Targoviste, trafic restrictionat. Situatia drumurilor din Prahova

Adevărul Adevărul,
UPDATE DN 1 D, Albesti Urziceni, a fost inchis circulatiei. DN 71, Ploiesti Targoviste, trafic restrictionat. Situatia drumurilor din Prahova

Ninsoarea si viscolul au paralizat circulatia pe doua drumuri nationale care tranziteaza Prahova. Autoritatile au decis inchiderea, respectiv restrictionarea traficului pe DN 1 D si DN 71. Mai multe drumuri judetene s-au alaturat soselelor inchise. continuă pe Adevărul

UPDATE DN 1 D, Albesti Urziceni, si DN 1 B, Mizil - Buzau, au fost inchise circulatiei. Situatia drumurilor din Prahova

Ninsoarea si viscolul au paralizat circulatia pe doua drumuri nationale care tranziteaza Prahova. Autoritatile au decis inchiderea, respectiv restrictionarea traficului pe DN 1 D si DN 71. Mai multe drumuri judetene au fost si ele inchise.

Drumul judetean Mizil Salciile a fost inchis in Prahova din cauza ninsorii

Drumul judetean 102 D din Prahova a fost inchis din cauza conditiilor meteorologice. Politistii rutieri recomanda soferilor sa nu mearga pe aceasta ruta din sudul judetului.

Portul Mangalia a fost inchis traficului maritim din cauza vantului puternic

Portul Mangalia a fost inchis, vineri seara, incepand cu ora 22:00, traficului maritim, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. De asemenea, din cauza conditiilor.

DN 1D, inchis, DN 71, cu restrictii de circulatie: Mii de oameni din Prahova, fara curent electric

Drumul national 1D Albesti - Slobozia este inchis, circulatia pe DN 71 Sinaia - Targoviste este restrictionata pentru masinile mai mari de 3,5 tone, un drum judetean din Prahova a fost inchis din cauza.

Drumul national 24D a fost inchis. Este cel mai vulnerabil drum din judetul Galati

Drumul leaga Galatiul de judetul Vaslui. in fiecare an, cum vine viscolul, pe acest drum se formeaza suluri de zapada si trebuie inchis traficului rutier.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )