Libnet.ro
UNICEF

05:00

UPDATE. Acord Rusia-Ucraina, prin care se inlatura obstacolele comerciale.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Acord Rusia-Ucraina, prin care se inlatura obstacolele comerciale.

UPDATE: Rusia si Ucraina au semnat, marti, un acord destinat eliminarii obstacolelor comerciale dintre cele doua tari, in cadrul unei vizite in Rusia a presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici, relateaza AFP, conform Mediafax. Acest acord a fost semnat alaturi de alte documente, la incheierea negocierilor intre Ianukovici si omologul sau rus, Vladimir Putin, in timp ce opozitia ucraineana manifesteaza la Kiev de la renuntarea, la sfarsitul lui noiembrie, la un Acord de Asociere cu Uniunea . continuă pe România Liberă

UPDATE. Acord Rusia-Ucraina. Putin anunta ca va scadea pretul gazelor. Reactia SUA.

Ucraina si Rusia au semnat marti un acord bilateral care prevede eliminarea unor bariere comerciale, pana la sfarsitul anului viitor, informeaza Mediafax. In virtutea acordului, Rusia va imprumuta Ucrainei 15 miliarde de dolari prin achizitii de obligatiuni emise de Ministerul Finantelor de la Kiev, in 2013 si 2014, si va reduce pretul gazelor cu o treime, a anuntat presedintele rus, Vladimir Putin. Tinand cont de problemele economiei ucrainene, guvernul rus a decis sa plaseze o parte din .

UPDATE. Acord Rusia-Ucraina. Putin anunta ca va scadea pretul gazelor.

UPDATE: Rusia si Ucraina au semnat, marti, un acord destinat eliminarii obstacolelor comerciale dintre cele doua tari, in cadrul unei vizite in Rusia a presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici, relateaza AFP, conform Mediafax. Acest acord a fost semnat alaturi de alte documente, la incheierea negocierilor intre Ianukovici si omologul sau rus, Vladimir Putin, in timp ce opozitia ucraineana manifesteaza la Kiev de la renuntarea, la sfarsitul lui noiembrie, la un Acord de Asociere cu Uniunea .

Istoria unui contract prin care Autoritatea Navala a incercat sa cedeze pavilionul maritim al Romaniei pentru 30 de ani unei firme din Cipru. Mizele contractului

In septembrie 2012, Autoritatea Navala Romana ANR) a incheiat un contract cu firma cipriota Ilvana Holding prin care se cedeaza drepturile de administrare a registrului maritim roman. Prin acest contract, firma cipriota care are o subsidiara in Germania, Romanian International Flag Administration RIFA), ar putea intermedia toate operatiunile necesare inmatricularii de nave straine sub pavilion romanesc. Contractul a fost chestionat de cateva institutii ale statului roman sub aspectul oportunitatii. Mai mult, Corpul de Control al Ministerului Transporturilor si arbitrul achizitiilor publice ANRMAP) arata ca acest contract controversat a fost incheiat prin incalcarea legii. In plus, cazul a ajuns si in atentia procurorilor DNA.

Camera Deputatilor a aprobat un proiect de lege prin care scade gradul de indatorare a Primariei Municipiului Bucuresti cu 500 de milioane de euro

Camera Deputatilor a aprobat un proiect de lege prin care scade gradul de indatorare a Primariei Municipiului Bucuresti cu 500 de milioane de euro. Mai exact, Primaria Capitalei a emis in 2005 obligatiuni in valoare de 500 milioane de euro, bani din care s-au cumparat cele 1000 de autobuze Mercedes 200 fara aer conditionat), s-au dat bani pentru stadionul National Arena si Pasajul Basarab. Acesti bani trebuie achitati integral pana in 2015.

Rusia si Ucraina semneaza un acord ce inlatura obstacolele comerciale dintre cele doua tari

Rusia siUcraina au semnat, marti, un acord destinat eliminarii obstacolelor comerciale dintre cele doua tari, in cadrul unei vizite in Rusia a presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici. Acest acord a fost .

Rusia si Ucraina semneaza un acord ce inlatura obstacolele comerciale dintre cele doua tari

Rusia si Ucraina au semnat, marti, un acord destinat eliminarii obstacolelor comerciale dintre cele doua tari, in cadrul unei vizite in Rusia a presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici, relateaza AFP.

DEZBATERE. Despre lipsa grilelor interpretative pentru documentele CNSAS, despre cazul Culianu si pericolele prin care trec istoricii

Cum citim documentele CNSAS ? Au istoricii nevoie de jurisprudenta? Cum pot fi citite si interpretate actele condamnarii istoricului religiilor Ioan Petru Culianu in anul 1974, la doi ani dupa plecarea sa din tara? Popularizarea documentelor CNSAS din ultimii ani prin intermediul mass-media, in totala absenta a unei grile analitice, ar putea fi comparata cu mutilarea prin calcarea bombelor ce nu au fost dezamorsate. Astazi nici istoricul si nici magistratul nu se pot transforma in instante in initiativa lor de a studia documentele Securitatii, dar le revine sarcina, aproape imposibila, de a le contextualiza cat mai clar cu putinta din perspectiva istorica. Cum este posibil acest lucru?Acest tip de interogatii, precum si discutiile interactive dintre studenti si invitati vor construi discutia din data de 17 decembrie, in Sala Stoicescu a Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, intre orele 12.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )