Libnet.ro
UNICEF

10:00

UPDATE Catastrofa feroviara din Spania: Toate victimele au fost identificate. Conductorul trenului apare duminica in fata justitiei

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Catastrofa feroviara din Spania: Toate victimele au fost identificate. Conductorul trenului apare duminica in fata justitiei

Identificarea celor 78 de persoane care si-au pierdut viata in accidentul de tren de miercuri din Santiago de Compostela s-a incheiat, a anuntat tribunalul regional din Galicia, confirmand ca 8 dintre victime sunt cetateni straini. Ultimele 3 victime ale accidentului au fost identificate oficial. Printre ele se afla un francez. Nicio alta familie nu mai astepata identificarea, se arata in comunicatul tribunalului. Dintre cele 178 de persoane ranite in accident, 71 erau inca internate, sambata, iar 31 erau in stare grava. UPDATE: Numarul mortilor a urcat la 79, dupa ce unul dintre ranitii aflati in stare grava a decedat duminica. continuă pe Hotnews

Barack Obama se declara socat si intristat de catastrofa feroviara din Spania

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, s-a declarat socat si intristat de catastrofa feroviara din Spania, soldata cu cel putin 80 de morti, propunand un ajutor Guvernului de la Madrid, informeaza.

CATASTROFA FEROVIARA in Spania: Un alt ranit a pierit la spital. Bilantul accidentului se ridica la 79 de morti

Bilantul accidentului de tren produs miercuri in Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, a ajuns duminica la 79 de morti dupa decesul unui ranit, a anuntat Guvernul regional din Galicia, informeaza AFP.

Presa spaniola despre accidentul din Spania: Trenul a fost franat prea tarziu

Cotidianul spaniol El Pais noteaza, in editia de vineri, ca trenul care s-a rasturnat, miercuri, in apropierea orasului Santiago de Compostela, ar fi fost franat prea taziu. Aceste concluzii sunt.

VIDEO Catastrofa feroviara din Spania. Trenul deraiat a depasit viteza legala cu 100 de km/ora (presa). Un nou bilant indica cel putin 77 de morti si aproape 150 de raniti. Nu se stie inca daca in tren erau si romani

Presa spaniola mentioneaza joi ca viteza excesiva este printre principalele cauze ale accidentului de tren care a ucis cel putin 77 de persoane si a ranit 143, miercuri seara, la Santiago de Compostela, in nord-vestul tarii. Ambasada Romaniei la Madrid si Consulatul General de la Bilbao se afla in legatura cu autoritatile locale in incercarea de a afla daca printre victimele accidentului feroviar produs in Spania se afla si cetateni romani. Spania este a doua tara din lume dupa China, la importanta retelei sale de trenuri de mare vitreza.

VIDEO Catastrofa feroviara din Spania. Trenul deraiat a depasit viteza legala cu 100 de km/ora (presa). Un nou bilant indica cel putin 77 de morti si aproape 150 de raniti

Presa spaniola mentioneaza joi ca viteza excesiva este printre principalele cauze ale accidentului de tren care a ucis cel putin 77 de persoane si a ranit 143, miercuri seara, la Saint-Jacques de Compostela, in nord-vestul tarii. Spania este a doua tara din lume dupa China, la importanta retelei sale de trenuri de mare vitreza.

Trei zile de doliu national in Spania, dupa tragedia feroviara din Santiago de Compostela. Bilantul victimelor ar putea creste

Autoritatile spaniole nu au reusit nici pana in prezent sa identifice toate victimele tragediei feroviare care a avut loc in Santiago de Compostela. Autoritatile au decretat trei zile de doliu national in.

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, soldat cu 77 de morti si 143 de raniti (VIDEO)

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, in urma caruia au murit 77 de persoane si 143 de persoane au fost ranite, surprinse de camerele de supraveghere, au fost postate pe internet. Presedintele regiunii.

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, soldat cu 78 de morti si 143 de raniti (VIDEO)

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, in urma caruia au murit 78 de persoane si 143 de persoane au fost ranite, surprinse de camerele de supraveghere, au fost postate pe internet. Presedintele regiunii.

Rata somajului din Spania a scazut pentru prima data in ultimii doi ani

Somajul din Spania a scazut in trimestrul al doilea pentru prima data in ultimii doi ani, la 26,3%, informeaza AFP.

Bilantul final al accidentului feroviar din Spania numara 78 de morti

Cautarile echipelor de urgenta au luat final, joi, la locul accidentului de tren din Spania, bilantul final numarand 78 de morti. in plus, numarul ranitilor internati in spitale a ajuns la 95 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )