Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE. Crimeea: Zeci de indivizi cu cagule patruleaza in jurul Parlamentului din Simferopol.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Crimeea: Zeci de indivizi cu cagule patruleaza in jurul Parlamentului din Simferopol.

UPDATE: Zeci de indivizi cu cagule si avand arme automate au ocupat pozitii, sambata dimineata, in jurul Parlamentului regiunii autonome ucrainene Crimeea, in Simferopol, conform Mediafax. --- Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia, cerand revenirea imediata a elicopterelor ruse la baze, conform unui comunicat al Ministerului ucrainean de Externe, conform Mediafax. Peste 2. 000 de militari rusi au fost transportati pe calea aerului la Simferopol, in sudul Ucrainei, unde . continuă pe România Liberă

UPDATE. Crimeea: Zeci de indivizi cu cagule patruleaza in jurul Parlamentului din Simferopol. ...

UPDATE: Noul premier din Crimeea, Serghei Aksionov, a decis organizarea pe 30 martie a referendumului privind statutul regiunii autonome proruse, informeaza BBC, conform Mediafax. Initial, Parlamentul din Crimeea stabilise plebiscitul pe 25 mai. Parlamentul din Crimeea a explicat ca referendumul vizeaza imbunatatirea statutului autonomiei regionale si extinderea competentelor, informeaza BBC. Potrivit principiilor care stau la baza democratiei, plenul Parlamentului Crimeei considera ca .

UPDATE. Crimeea: Zeci de indivizi cu cagule patruleaza in jurul Parlamentului din Simferopol. ...

UPDATE: Rusia a trimis 6. 000 de militari in Crimeea, estimeaza KievulAproximativ 6. 000 de militari rusi au fost trimisi in Peninsula Crimeea, estimeaza Ministerul ucrainean al Apararii, in timp ce Moscova sustine ca mobilizarea trupelor este in concordanta cu acordurile militare cu Kievul, conform AFP. Serviciile de securitate ucrainene sunt in stare de alerta maxima in regiunea autonoma Crimeea, dar premierul Arseni Iateniuk a dat asigurari ca armata ucraineana nu va reactiona la .

UPDATE. Crimeea: Aeroportul din Simferopol este deschis, dar persoane inarmate patruleaza in ...

Aeroportul ucrainean din Simferopol, in Crimeea, ramane deschis, in timp ce persoane inarmate, imbracate in uniforma, patruleaza in exterior, intr-o regiune afectata de tensiuni separatiste, a constatat un jurnalist al AFP, conform Mediafax. Civili, militanti prorusi, sunt de asemenea prezenti in incinta aeroportului, fara sa intrerupa functionarea sa. Citeste si: UPDATE. Parlamentul din Crimeea a demis Guvernul local si anunta referendum pe 25 mai. Ucraina deschide o ancheta pentru .

UPDATE. Crimeea: Ministrul de Interne acuza Rusia de invazie. ...

UPDATE: Ministrul ucrainean de Interne interimar, Arsen Avakov, a acuzat vineri fortele rusesti de invazie armata si ocupatie dupa preluarea controlului, in cursul noptii, asupra a doua aeroporturi din Crimeea, dintre care unul militar, de catre persoane inarmate, relateaza AFP, conform Mediafax. Consider ceea ce se intampla drept o invazie armata si o ocupatie, scrie el pe pagina sa de Facebook. --- Aeroportul ucrainean din Simferopol, in Crimeea, ramane deschis, in timp ce persoane .

Crimeea: Zeci de oameni inarmati au preluat controlul cladirilor oficiale si au arborat drapelul rus

Zeci de oameni inarmati au preluat joi controlul sediului guvernului din Crimeea, peninsula rusofona din sudul Ucrainei, pe care au arborat drapelul rus, relateaza AFP si Reuters. 20: Presedintele interimar face apel la calm dupa capturarea cladirilor din Crimeea de criminali in haine militaresti.

VIDEO Crimeea: Zeci de oameni inarmati au preluat controlul cladirilor oficiale si au arborat drapelul rus

Zeci de oameni inarmati au preluat joi controlul sediului guvernului din Crimeea, peninsula rusofona din sudul Ucrainei, pe care au arborat drapelul rus, relateaza AFP si Reuters. 20: Presedintele interimar face apel la calm dupa capturarea cladirilor din Crimeea de criminali in haine militaresti. Urmareste aici desfasurarea LIVE TEXT a evenimentelor din Ucraina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )