Libnet.ro
UNICEF

14:00

UPDATE Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Sper ca acordul UE-Turcia sa reduca migratia. Nu sunt obligatii suplimentare pentru Romania

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Sper ca acordul UE-Turcia sa reduca migratia. Nu sunt obligatii suplimentare pentru Romania

Klaus Iohannis a declarat vineri seara, la Bruxelles, ca spera ca acordul UE-Turcia va conduce la reducerea semnificativa sau chiar la stoparea fluxurilor de migranti ilegali care patrund in Uniunea Europeana dinspre Turcia, adaugand ca nu nu impune obligatii suplimentare Romaniei. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Industria siderurgica trebuie sprijinita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca industria siderurgica trebuie sprijinita si ca masurile anti-dumping in domeniu trebuie accelerate. in concluziile reuniunii a fost introdus.

Klaus Iohannis, inaintea Consiliului European: Turcia trebuie ajutata sa opreasca fluxul migrationist

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European care are loc in perioada 17 18 martie la Bruxelles Turcia trebuie ajutata sa opreasca fluxul refugiatilor, a.

Acordul cu Turcia a fost aprobat de liderii statelor UE. Klaus Iohannis: Deciziile de azi nu introduc cote suplimentare pentru Romania

Liderii statelor membre ale Uniunii Europene, reuniti la Bruxelles in Consiliul European de primavara, au aprobat vineri acordul cu Turcia pentru solutionarea crizei migratiei, a anuntat pe Twitter premierul.

Klaus Iohannis, declaratie de presa de la ora 13.00, inaintea plecarii la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis face, joi, declaratii de presa, la ora 13. 00, pe Aeroportul Henri Coanda, inaintea plecarii la Bruxelles, unde va participa la reuniunea Consiliului European care se desfasoara joi si vineri.

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Anuntul facut de Presedintie. Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis se va afla joi si vineri, la Bruxelles, unde va participa la reuniunea Consiliului European, anunta Administratia Prezidentiala. Pe ordinea de zi a reuniunii figureaza masuri.

Klaus Iohannis, operatiune de umanizare prin decorarea unor cunoscuti artisti. Antena 3, trei emisiuni dedicate evenimentului

Klaus iohannis a revenit marti in atentia publica dupa o lunga serie de declaratii si pozitionari controversate printr-o operatiune de PR care i-a adus o supra-expunere mediatica. Presedintele i-a decorat pe Florin Piersic, Stela Popescu si formatia Cargo, iar Antena 3 si Realitatea TV au dedicat spatii largi evenimentului. De remarcat apropierea tot mai puternica a postului lui Voiculescu de Iohannis. Antena 3 a dedicat evenimentului portiuni consistente din 3 emisiuni: cele moderate de vedetele postului - Dana Grecu, Razvan Dumitrescu si Mihai Gadea.

Principesa Margareta s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis

Principesa Margareta s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis. Seful statului i-a transmis urari de sanatate Regelui Mihai. Regele Mihai I a fost externat, marti,.

Victor Ponta, comentariu acid la adresa lui Klaus Iohannis: Cum se poate eticheta un astfel de Presedinte?

Victor Ponta a comentat recenta declaratie a presedintelui Klaus Iohannis, care a laudat mostenirea economica a fostului guvern, in declaratiile facute inainte de plecarea la.

Klaus Iohannis: Solomon Marcus va ramane in sufletele noastre pentru tenacitatea si intelepciunea sa

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, condoleante apropiatilor lui Solomon Marcus, precizand ca academicianul va ramane pentru totdeauna in sufletele si gandurile noastre pentru tenacitatea, intelepciunea si dragostea cu care si-a desavarsit viata si cariera.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )