Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE. Perchezitii in Bucuresti si Giurgiu, la comerciantii de fier vechi. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Perchezitii in Bucuresti si Giurgiu, la comerciantii de fier vechi. ...

Printre cei vizati de ancheta, ar fi si membrii clanului Mondialii, conform unor surse din politie. 24 de perchezitii au loc, marti, in Bucuresti si Giurgiu, la comerciantii de fier vechi. 15 mandate de aducere vor fi puse in aplicare. Conform Politiei Capitalei, este vorba despre un prejudiciu foarte mare, 26 mililoane euro pe evaziune si 106 milioane euro pe spalare de bani. Suspectii vor fi adusi la audieri la Bucuresti. Actiunea se desfasoara sub coordonarea procurorilor . continuă pe România Liberă

UPDATE. Perchezitii in Bucuresti si Giurgiu, la comerciantii de fier vechi. ...

Printre cei vizati de ancheta, ar fi si membrii clanului Mondialii, conform unor surse din politie. 24 de perchezitii au loc, marti, in Bucuresti si Giurgiu, la comerciantii de fier vechi. 15 mandate de aducere vor fi puse in aplicare. Conform Politiei Capitalei, este vorba despre un prejudiciu foarte mare, 26 mililoane euro pe evaziune si 106 milioane euro pe spalare de bani. Suspectii vor fi adusi la audieri la Bucuresti. Actiunea se desfasoara sub coordonarea procurorilor .

Perchezitii in Bucuresti si Giurgiu, la comerciantii de fier vechi.

24 de perchezitii au loc, marti dimineata, in Bucuresti si Giurgiu, la comerciantii de fier vechi. 15 mandate de aducere vor fi puse in aplicare. Conform Politiei Capitalei, este vorba despre un prejudiciu foarte mare, 26 mililoane euro pe evaziune si 106 milioane euro pe spalare de bani. Suspectii vor fi adusi la audieri la Bucuresti. Actiunea se desfasoara sub coordonarea procurorilor Judecatoriei Sectorului 4. Stire in curs de actualizare.

Perchezitii DNA la mai multe firme din tara. Prejudiciul: zeci de milioane de euro.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza perchezitii in mai multe judete si verifica mai multe societati comerciale pentru posibile fapte de evaziune fiscala de zeci de milioane de euro, informeaza Agepres. Citeste si: Perchezitii in Bucuresti si Giurgiu, la comerciantii de fier vechi. Membrii unui clan interlop, vizati de ancheta Actiunea este a Serviciului Teritorial Targu Mures, iar potrivit acelorasi surse, evaziunea fiscala s-ar fi savarsit printr-un sistem ingenios .

Peste 20 de perchezitii au loc in Bucuresti si Giurgiu la suspecti care comerciau fier vechi: Prejudiciul este de 132 milioane euro

Un numar de 24 de perchezitii au loc, marti dimineata, in Bucuresti si judetul Giurgiu la suspecti care comerciau fier vechi, relateazaB1 TV. Politistii dispun de 15 mandate de aducere, suspectii urma.

Perchezitii in Capitala si in Giurgiu pentru prinderea unor suspecti care comercializau fier vechi. Prejudiciul 132 milioane de euro

24 de perchezitii au loc, marti dimineata, in Bucuresti si in judetul Giurgiu pentru prinderea unor persoane suspectate ca ar fi comercializat fier vechi. Prejudiciul in acest caz se ridica la peste 130 de milioane de euro.

Perchezitii in Bucuresti si Giurgiu, evaziune si spalare de bani de peste 130 mil.euro

Politistii bucuresteni fac, marti dimineata, 24 de perchezitii in Bucuresti si judetul Giurgiu, la persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala prin tranzactii cu fier vechi, prin care au produs un prejudiciu total de peste 130 de.

Afacerile cu fier vechi au prejudiciat statul cu 132 milioane euro

Un numar de 24 de perchezitii de amploare au loc, marti dimineata, in Bucuresti si Giurgiu. Sunt cautati membrii unei retele de hoti de fier vechi care au produs statului roman un prejudiciu.

Afacerile cu fier vechi au prejudiciat statul cu 132 milioane euro. Doi interlopi coordonau din puscarie ilegalitatile

Un numar de 24 de perchezitii de amploare au loc, marti dimineata, in Bucuresti si Giurgiu. Politia cautamembrii unei retele de hoti de fier vechi care au produs statului roman un prejudiciu.

Spalare de bani si evaziune fiscala de 106 milioane euro, din afaceri cu fier vechi

Un numar de 24 perchezitii au loc, marti dimineata. Este vorba despre un prejudiciu de 106 milioane euro. Un numar de 15 oameni sunt cautati pentru evaziune fiscala si spalare de bani din afaceri cu fier v.

UPDATE. Perchezitii la locuinta deputatului Catalin Radulescu (PSD) si la firme care au ...

Deputatul PSD Catalin Radulescu, vizat de o ancheta a DNA in care au loc perchezitii la una din firmele sale, spune ca stia de vineri despre aceasta actiune pusa la cale, el sustinand ca nu are de ce sa ii fie teama si adaugand: Sa le fie teama altora de ce pot eu sa spun, informeaza Mediafax. Stiu exact ce s-a pus la cale si de catre cine, chiar de vineri. Ei s-au dus acolo cu presa, a fost totul aranjat, stiam de vineri ca vor fi o multime de actiuni impotriva mea. Nu vreau sa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )