Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE. Politistii care au batut un tanar incatusat au dosar penal

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Politistii care au batut un tanar incatusat au dosar penal

Politistii sectiilor 10 si 11 din Capitala, care au lovit un tanar incatusat, s-au ales cu dosar penal. Potrivit surselor oficiale din Politia Capitalei, toti politistii care au participat la actiunea respctiva, nu numai cel care l-a lovit pe barbat, fac obiectul unei anchete. continuă pe România Liberă

Politistii care au batut un tanar incatusat au dosar penal

Politistii sectiilor 10 si 11 din Capitala, care au lovit un tanar incatusat, s-au ales cu dosar penal. Potrivit surselor oficiale din Politia Capitalei, toti politistii care au participat la actiunea respctiva, nu numai cel care l-a lovit pe barbat, fac obiectul unei anchete.

Politistii din Capitala care au lovit un tanar incatusat, trasi la raspundere: Li s-a deschis dosar penal

Politistilor din Capitala, care au lovit un tanar incatusat, li s-a deschis dosar penal. De asemenea, si Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului din Romania s-a autosesizat si vrea ca.

Dosar penal pentru politistul care a lovit duminica tanarul ce fusese deja incatusat

In cazul politistilor sectiilor 10 si 11 din Capitala, care au lovit un tanar incatusat, a fost deschis dosar penal, au precizat, marti, sefii Politiei Capitalei care cerceteaza acest caz, potrivit Digi24.

Dosar penal in cazul politistilor care au lovit duminica un tanar in Capitala

Dosar penal in cazul politistilor agresivi care au lovit un tanar in plin centrul Capitalei. De asemenea, Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului din Romania APADOR-CH) s-a autosesizat in acest caz si va face plangere penala, dupa cum a anuntat directorul organizatiei, Maria Andreescu.

Dosar penal pentru un ziarist care si-a fotografiat buletinul de vot, dupa care a publicat imaginea pe internet

Unui ziarist din Vaslui i s-a intocmit dosar penal dupa ce si-a pozat buletinul de vot, cu stampila pusa pe candidatul favorit, apoi a publicat-o pe o retea de socializare. Tanarul este ziarist la.

Alegeri locale 2016. Primar reconfirmat in functie la Urziceni, cu dosar penal la DNA

Constantin Sava, primarul PNL care a reusit sa obtina inca un mandat in fruntea Primariei Urziceni, are dosar penal la DNA. Acesta este in prezent sub control judiciar si i-a fost interzis dreptul sa-si exercite functia.

Dosar penal si un avertisment pentru infractiuni electorale

Doua incidente electorale au fost inregistrate azi in Maramures. Unul s-a lasat cu avertisment, iar altul cu dosar penal. Desi au fost anuntat mai multe astfel de evenimente, nu toate au fost confirmate de autoritati.

Alegeri locale 2016. Dosar penal pentru presedinta unei sectii de votare

Presedinta unei sectii de votare din Medgidia are dosar penal pentru ca a plecat sambata seara acasa cu stampila de control. Femeia a adus-o inapoi duminica dimineata.

Serban Huidu risca dosar penal! Ce greseala a facut vedeta in ziua alegerilor (VIDEO)

Serban Huidu risca dosar penal. Vedeta de televiziune a mers duminica la urne si si-a fotografiat buletinul de vot dupa ce a pus stampila, lucru ilegal, arata B1 TV. El a postat fotografia si pe Facebook,.

Situatie ilegala la o sectie de vot din Vaslui. Ce a patit un tanar ziarist

Politistii au intocmit dosar penal pe numele unui tanar din Vaslui, ziarist la un cotidian on-line, dupa ce acesta si-a fotografiat buletinul de vot si l-a postat, ulterior, pe o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )