Libnet.ro
UNICEF

12:00

UPDATE Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, retinut de DNA, a fost dus la spital dupa ce s-a simtit rau

Adevărul Adevărul,
UPDATE Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, retinut de DNA, a fost dus la spital dupa ce s-a simtit rau

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, retinut de DNA pentru trafic de influenta, a fost dus, marti seara, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. continuă pe Adevărul

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, retinut de DNA, a fost dus la spital dupa ce s-a simtit rau

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, retinut de DNA pentru trafic de influenta, a fost dus, marti seara, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.

Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, RETINUT pentru trafic de influenta, a fost dus de urgenta la spital

45 - Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, retinut de DNA pentru trafic de influenta, a fost dus, marti seara, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, dupa ce s-a simtit rau.

Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, RETINUT pentru trafic de influenta, a fost internat in Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti

00 - Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, retinut pentru trafic de influenta, a ramas internat in Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, din cauza unor probleme cardiace. El este.

Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, a ajuns la spital, dupa ce a fost retinut. DNA va ridica actele medicale de la Spitalul judetean Ploiesti

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, retinut de procurorii DNA Ploiesti, a ajuns, marti, la Spitalul Judetean Ploiesti, acuzand un puseu de tensiune arteriala, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare. Seful DNA Ploiesti, procurorul Lucian Onea, a declarat pentru Mediafax ca Mircea Cosma se afla in cutodia Politiei Prahova si a fost transportat la spital intrucat a acuzat o stare de rau. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca procurori ai DNA vor merge la Spitalul Judetean sa ridice actele medicale doveditoare. Basescu, despre ministrul Cazanciuc: Ponta si-a trimis verisorul la Prahova fiindca vrea sa puna capac anchetelor.

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, este audiat la DNA in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, este audiat, marti, la sediulDNA, alaturi de fiul sau, deputatulPSD Vlad Cosma, in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe. De.

UPDATE DNA a cerut arestarea deputatului PSD Vlad Cosma. ...

UPDATE Inca o retinere in dosarul de coruptie al presedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma. A fost retinut pentru luare de mita Daniel Adrian Alixandrescu, directorul executiv al Directiei Patrimoniu din cadrul Consiliului Judetean Prahova Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Ploiesti au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a inculpatului ALIXANDRESCU DANIEL ADRIAN, director executiv al Directiei Patrimoniu ce .

Mircea Cosma, retinut de DNA, a fost dus la spital dupa ce s-a simtit rau

Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, care a fost retinut, marti, de porcurorii DNA intr-un dosar de trafic de influenta, a ajuns la spital dupa ce a acuzat o stare de rau pe fond cardiac,.

Mircea Cosma, seful Consiliului Judetean Prahova, a fost retinut de DNA. Mircea Cosma si fiul sau, Vlad Cosma, inculpati intr-un dosar de spaga de 1 milion de euro

Presedintele Consiliului Judeten Prahova, Mircea Cosma sef al PSD Prahova), a fost retinut de procurorii DNA, intr-un dosar de trafic de influenta in care fiul sau, deputatul Vlad Cosma, este acuzat ca ar fi luat mita 1 milion de euro. Mircea Cosma si Vlad Cosma au calitatea de inculpati, fiind acuzati de trafic de influenta. Acesta este dosarul in care omul de afaceri Razvan Alexe este arestat preventiv inca din noiembrie 2013, cazul fiind disjuns din dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani de 35 de milioane de euro, in care este arestat preventiv si Marcel Pavaleanu, fost consilier in Secretariatul General al Guvernului si fost presedinte al PSD Plopeni.

Presedintele CJ Prahova a fost retinut

Update 15:41 Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma PSD) a fost scos din sediul DNA Ploiesti cu catuse la maini, care erau acoperite cu un fular, el fiind urcat intr-o masina a procurorilor, potrivit surselor de presa. --- * Update 14:56 Presedintele CJ Prahova, urmarit penal pentru trafic de influenta Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Vlad Alexandru Cosma, deputat in Parlamentul Romaniei, si inceperea urmaririi penale fata de Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, fiind acuzati de trafic de influenta trei acte materiale).

Seful CJ Prahova, RETINUT pentru trafic de influenta. DNA cere arestarea deputatului Vlad Cosma, fiul lui Mircea Cosma

15 - DNA cere arestarea deputatului Vlad Cosma, fiul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma. Cererea a fost trimisa Ministerului Justitiei. 40 - Seful CJ Prahova,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )