Libnet.ro
UNICEF

15:00

UPDATE Victor Ponta: Programul pe care Guvernul il va transmite Parlamentului este 98-99% acelasi

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Victor Ponta: Programul pe care Guvernul il va transmite Parlamentului este 98-99% acelasi

Programul pe care Guvernul il va transmite Parlamentului este in proportie de 98-99% programul pe care Parlamentul deja l-a aprobat, fiind insa bine sa fie actualizat la zi dupa schimbarile de compozitie politica din Executiv, a declarat premierul Victor Ponta, in prima sedinta a noului Cabinet, transmite Mediafax. UPDATE: Guvernul a aprobat, miercuri seara, programul politic care actualizeaza programul de guvernare, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Documentul va fi transmis Parlamentului joi dimineata, au precizat sursele. continuă pe Hotnews

UPDATE. Sedinta extraordinara a noului Guvern. ...

UPDATE: Premierul Victor POnta a declarat,miercuri seara, in sedinta de Guvern, ca programul pe care Guvernul il va transmite Parlamentului este in proportie de 98-99% acela pe care Parlamentul deja l-a aprobat, relateaza Mediafax. Vreau sa ne uitam pe ce trebuie updatat in programul Guvernului, nu doar chestiuni de terminologie, ci si lucruri indeplinite deja si, in baza articolului 114 din Constitutie, sa ne adresam Parlamentului pentru ca, in termenele prevazute de regulamentele .

Ponta: Dupa investire, Guvernul va transmite Parlamentului un program politic actualizat

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa anuntul presedintelui Traian Basescu referitor la ajungerea la un acord pe numirea ministrilor, ca dupa ceremonia de investire, noul Guvernul va transmite.

Politic Show: Elena Udrea: Parlamentul, coada de topor pentru Victor Ponta. PMP va ataca guvernul la CCR; PNL il exclude pe deputatul Calin Potor pentru ca a votat Guvernul Ponta III; Tise: Astazi PDL nu vede posibila o colaborare cu PNL

Care este miza lui Traian Basescu in deconspirarea Acordul secret dintre PSD si UDMR. Ce a uitat presedintele. Fara a-si ascunde planul revenirii. Liberalul Mugur Cozmanciuc propune 10 masuri pentru paduri si ape pentru Guvernul Ponta 3. Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc sustine ca.

Ponta: Guvernul va transmite Parlamentului un program politic actualizat si isi va angaja ...

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, Guvernul va transmite Parlamentului, imediat dupa investirea noilor ministri, un program politic care va actualiza programul de guvernare, pentru care isi va angaja raspunderea. El a precizat ca este vorba de un program politic si ca procedura va avea loc in baza articolului 114 din Constitutie si ca, in acest caz, obiectul contestarii la CCR dispare. Articilul respectiv prevede ca Guvernul isi poate angaja raspunderea in fata Camerei Deputatilor si .

UPDATE Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei electorale USD / Victor Ponta: O sa schimbam denumirea aliantei, dar cu cine este asemanatoare?

Biroul Electoral Central BEC) a respins, luni, inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, anunta Mediafax. Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei BEC, dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare. UPDATE Victor Ponta: Candidatii PC si UNPR ar putea merge pe lista PSD la alegeri dupa decizia BEC.

Presedintele Traian Basescu ii cere lui Victor Ponta sa respecte Constitutia la investirea noului Guvern

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, marti, o scrisoare primului ministru Victor Ponta in care ii cere sa respecte Constitutia la instalarea noului Guvern, potrivit unui comunicat al Administratiei.

UPDATE. Noul Executiv a aprobat modificarea programului de guvernare.

UPDATE: Noul Executiv a aprobat modificarea programului de guvernare, conform B1 TV. --- Premierul Victor Ponta a declarat,miercuri seara, in sedinta de Guvern, ca programul pe care Guvernul il va transmite Parlamentului este in proportie de 98-99% acela pe care Parlamentul deja l-a aprobat, relateaza Mediafax. Vreau sa ne uitam pe ce trebuie updatat in programul Guvernului, nu doar chestiuni de terminologie, ci si lucruri indeplinite deja si, in baza articolului 114 din Constitutie, sa ne .

Victor Ponta, in urma semnarii acordului pentru guvernare: Pastram programul aprobat de Parlament (VIDEO)

Presedintii PSD si UDMR, Victor Ponta si, respectiv, Kelemen Hunor, au semnat, luni, la Palatul Parlamentului, acordul pentru intrarea Uniunii la guvernare. Dupa semnare, premierul Victor Ponta a precizat ca.

Dezbateri aprinse: Victor Ponta prezinta in Parlament noul Guvern. ...

10: Sa demisionam amandoi acum din functiile pe care le-am obtinut in USL? Nu facem asta, nu aveti acest curaj, a spus Crin Antonescu, in plenul Parlamentului. Dvs. daca nu mai sunteti prim-ministru, nu mai sunteti nimic. Se striga demisia lui Victor Ponta in Parlamentul Romaniei. Avem un presedinte care a anuntat ca isi da demisia in cinci minute si e in functie. Eu nu imi dau demisia, a spus Ponta. Asta era de demonstrat. Eu demisionez din functia de presedinte al .

Guvernul Ponta 3 primeste astazi votul Parlamentului

Noii ministri ai Cabinetului condus de Victor Ponta si cei cu portofolii noi vor fi audiati astazi, intre orele 9:00-13:00, in comisiile de specialitate, urmand ca votul in plenul reunit al Parlamentului sa aiba loc la ora 15:00.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )