Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ponta: Guvernul va transmite Parlamentului un program politic actualizat si isi va angaja ...

România Liberă România Liberă,
Ponta: Guvernul va transmite Parlamentului un program politic actualizat si isi va angaja ...

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, Guvernul va transmite Parlamentului, imediat dupa investirea noilor ministri, un program politic care va actualiza programul de guvernare, pentru care isi va angaja raspunderea. El a precizat ca este vorba de un program politic si ca procedura va avea loc in baza articolului 114 din Constitutie si ca, in acest caz, obiectul contestarii la CCR dispare. Articilul respectiv prevede ca Guvernul isi poate angaja raspunderea in fata Camerei Deputatilor si . continuă pe România Liberă

Ponta: Dupa investire, Guvernul va transmite Parlamentului un program politic actualizat

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa anuntul presedintelui Traian Basescu referitor la ajungerea la un acord pe numirea ministrilor, ca dupa ceremonia de investire, noul Guvernul va transmite.

VIDEO. Ponta: Am gasit solutia politica. ...

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, Guvernul va transmite Parlamentului, imediat dupa investirea noilor ministri, un program politic care va actualiza programul de guvernare, pentru care isi va angaja raspunderea. El a precizat ca este vorba de un program politic si ca procedura va avea loc in baza articolului 114 din Constitutie si ca, in acest caz, obiectul contestarii la CCR dispare. Articilul respectiv prevede ca Guvernul isi poate angaja raspunderea in fata Camerei Deputatilor si .

UPDATE Victor Ponta: Programul pe care Guvernul il va transmite Parlamentului este 98-99% acelasi

Programul pe care Guvernul il va transmite Parlamentului este in proportie de 98-99% programul pe care Parlamentul deja l-a aprobat, fiind insa bine sa fie actualizat la zi dupa schimbarile de compozitie politica din Executiv, a declarat premierul Victor Ponta, in prima sedinta a noului Cabinet, transmite Mediafax. UPDATE: Guvernul a aprobat, miercuri seara, programul politic care actualizeaza programul de guvernare, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Documentul va fi transmis Parlamentului joi dimineata, au precizat sursele.

Basescu ii scrie lui Ponta: Cereti aprobarea Parlamentului pentru un nou program de guvernare.

Presedintele Basescu i-a trimis, marti, o scrisoare premierului Victor Ponta in care ii transmite ca este necesar sa solicite aprobarea Parlamentului pentru un nou program de guvernare, in raport cu noua componenta, informeaza Mediafax. Scrisoarea publicata de Administratia prezidentiala: Domnului Victor-Viorel Ponta,Prim-ministru al Guvernului Romaniei Stimate Domnule Prim-ministru, Avand in vedere ca in cursul zilei de astazi este programat votul Parlamentului pentru aprobarea remanierii .

Basescu ii scrie lui Ponta: Cereti aprobarea Parlamentului pentru un nou program de guvernare

Presedintele Basescu i-a trimis, marti, o scrisoare premierului Victor Ponta in care ii transmite ca este necesar ca, anterior aprobarii de catre Parlament a propunerilor de modificare in Guvern, sa solicite aprobarea Legislativului pentru un nou program de guvernare, in raport cu noua componenta.

Ponta, dupa acordul cu Basescu: Noul guvern va transmite catre Parlament un program politic care sa actualizeze programul de guvernare. Obiectul contestarii la CCR dispare

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, intr-o declaratie de presa, dupa ce a ajuns la un acord cu presedintele privind noul Guvern, ca obiectul contestarii la Curtea Constitutionala dispare, din moment ce.

Ponta, dupa acordul cu Basescu: Noul guvern va transmite catre Parlament un program politic care sa actualizeze programul de guvernare. Obiectul contestarii la CCR dispare (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, intr-o declaratie de presa, dupa ce a ajuns la un acord cu presedintele privind noul Guvern, ca obiectul contestarii la Curtea Constitutionala dispare, din moment ce.

Basescu ii scrie lui Ponta: Cereti aprobarea Parlamentului pentru un nou program de guvernare. Declaratii Traian Basescu, la 14:15

Presedintele Basescu i-a trimis, marti, o scrisoare premierului Victor Ponta in care ii transmite ca este necesar ca, anterior aprobarii de catre Parlament a propunerilor de modificare in Guvern, sa solicite.

UPDATE. Sedinta extraordinara a noului Guvern. ...

UPDATE: Premierul Victor POnta a declarat,miercuri seara, in sedinta de Guvern, ca programul pe care Guvernul il va transmite Parlamentului este in proportie de 98-99% acela pe care Parlamentul deja l-a aprobat, relateaza Mediafax. Vreau sa ne uitam pe ce trebuie updatat in programul Guvernului, nu doar chestiuni de terminologie, ci si lucruri indeplinite deja si, in baza articolului 114 din Constitutie, sa ne adresam Parlamentului pentru ca, in termenele prevazute de regulamentele .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )