Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un utilizator din tara noastra poate plati si peste 2 euro/minut pe apeluri in afara UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un utilizator din tara noastra poate plati si peste 2 euro/minut pe apeluri in afara UE

Utilizatorii de telefonie mobila si internet mobil din tara noastra care calatoresc in afara tarii, in special in afara spatiului Uniunii Europene pot plati tarife pentru serviciile de voce si date in afara zonei reglementate putand ajunge la niveluri de peste 50 de ori mai mari decat tarifele platite de utilizatori pentru aceleasi servicii in tarile din comunitatea europeana, potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale pentru Administrarea si Reglementare in Comunicatii ANCOM) remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra, pusa la colt la licitatiile de grau din Egipt

Tara noastra a reusit sa castige doar un contract de livrare de grau in Egipt, la ultima licitatie organizata de Autoritatea egipteana care se ocupa cu achizitia de cereale GASC), de 60. 000 de tone, ce vor fi livrate de traderul InVivo intre 1si 10 septembrie, pentru 245,47 de dolari/tona si inca 10,41 dolari transportul.

Timis: Fetita de cinci luni, ascunsa sub fusta mamei pentru a fi scoasa ilegal din tara

O fetita in varsta de cinci luni a fost gasita de politistii de frontiera din Timis intr-un autoturism, ascunsa sub fusta mamei, care intentiona sa o scoata ilegal din tara deoarece micuta nu avea un.

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri din tara din cauza unor accidente, alunecari de teren sau lucrari in trafic

Circulatia pe mai multe drumuri din tara este intrerupta sau se circula cu restrictii de viteza din cauza unor accidente rutiere, alunecari de teren sau lucrari la carosabil.

Furtuni in mai multe judete din tara: Stalpi de electricitate doborati de vant, in Dambovita. Peste 3.000 de consumatori din Arges, Valcea si Mehedinti, fara energie electrica

Vantul puternic a doborat cinci stalpi de electricitate, duminica seara, in judetul Dambovita, unde s-au produs si inundatii in urma ploilor torentiale, in orasul Gaesti. Peste 3. 000 de consumatori din 11 localitati din judetele Arges, Valcea si Mehedinti au ramas fara energie electrica, in urma furtunilor, transmite Mediafax.

webRelease: Scurtmetrajele Festivalului International de Film NexT, prezentate sub clar de luna in 8 orase din tara

Dupa opt editii ale Festivalului International de Film NexT desfasurate in Bucuresti, Caravana Filmelor NexT pleaca la drum prin tara, de pe 8 pana pe 23 august, oprindu-se in opt orase, pentru o serie de proiectii organizate in jurul conceptului de picnic si cinema sub clar de luna. O parte din cele mai bune filme vazute de-a lungul timpului in salile de cinema in cadrul Festivalului de Film NexT se vad vara aceasta in aer liber in spatii neconventionale din Brasov 8-9 august), Alba Iulia 10-11 august), Oradea 12-13 august), Deva 14-15 august), Targu Mures 16-17 august), Piatra Neamt 18-19 august), Iasi 20-21 august) si Galati 22-23 august). Pe 24 august, Caravana Filmelor NexT se intoarce acasa, in Bucuresti, cu o proiectie speciala in Parcul Herastrau.

COD PORTOCALIU de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au instituit cod portocaliu pe rauri din judetele Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Valcea, Dolj, Olt si Arges, unde incepand de duminica seara se pot produce inundatii locale, ca urmare a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2166 seconds )