Libnet.ro
UNICEF

11:30

Valcea: Trafic ingreunat pe DN 7 din cauza unor alunecari de teren

B1 B1,
Valcea: Trafic ingreunat pe DN 7 din cauza unor alunecari de teren

Traficul rutier pe DN 7, pe sensul Ramnicu Valcea - Sibiu, in localitatea Robesti din judetul Valcea, se desfasoara cu dificultate, miercuri seara, din cauza unor alunecari de teren, potrivit Centrului. continuă pe B1

Trafic ingreunat pe DN 7, in Valcea, din cauza unor alunecari de teren.

Traficul rutier pe DN 7, pe sensul de mers Ramnicu Valcea - Sibiu, in localitatea Robesti din judetul Valcea, se desfasoara cu dificultate, miercuri seara, pe un singur sens, din cauza unor alunecari de teren, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Conform sursei citate, miercuri seara, circulatia pe DN 7, in zona kilometrului 224 + 450 metri, in localitatea valceana Robesti, se desfasoara ingreunat din cauza unor alunecari de teren, fiind afectat carosabilul pe o lungime de .

Trafic ingreunat pe Valea Oltului, din cauza alunecarilor de teren

Traficul rutier pe DN 7, pe sensul de mers Ramnicu Valcea - Sibiu, in localitatea Robesti din judetul Valcea, se desfasoara cu dificultate, miercuri seara, pe un singur sens, din cauza unor alunecari de teren, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

UPDATE VIDEO Trafic ingreunat pe Valea Oltului, din cauza alunecarilor de teren

Alunecarea de teren a afectat acostamentul drumului pe o portiune de 25 metri. Soferii sunt sfatuiti sa reduca viteza in zona intrucat alunecarea s-ar putea extinde din cauza trepidatiilor.

Medicul Sorin Ianceu, la control medical la Cluj din cauza unor dureri la spate si la un picior

Medicul Sorin Ianceu, ranit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, a venit, luni, la un control medical la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, de unde a fost externat saptamana trecuta, el.

Restrictie de 80 km/h pe A2, din cauza unor lucrari de reabilitare

Autoritatile au impus o restrictie de viteza pe A2, incepand de miercuri, pe ambele sensuri ale tronsonului Lehliu - Drajna judetul Calarasi). Soferii care circula, pana vineri inclusiv, pe A2 nu vor.

Strada Republicii din Cluj se inchide din cauza unor defectiuni la canalizare

Din cauza unor avarii aparute la reteaua de canalizare pe strada Republicii, Compania de Apa Somes SA a solicitat inchiderea temporara a circulatiei rutiere pe tronsonul cuprins intrestrada AvramIancu si strada Ion Creanga.

SUA: Peste 93.000 de locuinte au ramas fara electricitate din cauza viscolului

Peste 93. 000 de locuinte au ramas fara electricitate in sud-estul Statelor Unite, in special in statele Alabama, Georgia si North Carolina, din cauza viscolului, informeaza CNN. Totodata, 2. 820 de curse aeriene.

Rechemare in service pentru 1,9 milioane Toyota Prius, din cauza sistemului hibrid

Toyota a anuntat ca recheama in service un total de 1,9 milioane automobile Toyota Prius, din cauza sistemului de propulsie hibrid, a carui unitate de control poate dicta oprirea masinii si intrarea intr-un mod de siguranta, fara sa se fi intamplat cu adevarat o defectiune sau ceva grav care sa impuna o asemenea masura ca cea a intrarii in safe mode.

Doi romani au murit din cauza virusului AH1N1

Doi oameni au murit din cauza virusului AH1N1, conform analizelor Institutului Cantacuzino. Este vorba despre o femeie de 50 de ani din Mures si un barbat 40 de ani din Galati. Niciunul nu a fost vaccinat. Oficial,.

Circulatia tramvaielor liniei 41 este blocata marti dupa-amiaza din cauza unui scurt-circuit

Circulatia tramvaielor liniei 41 este blocata marti dupa-amiaza, de la ora 15,15, pe sensul spre Casa Presei Libere, din cauza unui scurt-circuit care s-a produs la cabina controlorilor din Piata Presei Libere, a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), Constantin Tobescu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )