Libnet.ro
UNICEF

07:00

Valeriu Strelet catre protestatari: Eu inteleg mai bine ca voi consecintele unei demisii

Adevărul Adevărul,
Valeriu Strelet catre protestatari: Eu inteleg mai bine ca voi consecintele unei demisii

Prim-ministrului Republicii Moldova, Valeriu Strelet, nu-i place functia pe care o ocupa, dar nu o poate abandona in acest moment. Moral nu-mi pot permite sa demisionez, a spus el in cadrul unei intalniri cu organizatorii protestului din Piata Marii Adunari Nationale. continuă pe Adevărul

Valeriu Strelet si-a prezentat raportul de activitate ca sa-i potoleasca pe protestatari

Restabilirea relatiilor cu partenerii de dezvoltare, verificarea legalitatii concesionarii Aeroportului, initierea procedurii de lichidare a bancilor cu probleme si achitarea salariilor in sectorul public sunt cateva dintre meritele pe care si le asuma premierul Valeriu Strelet.

Premierul Valeriu Strelet, despre oferta companiei Kroll. Prea multi bani pentru faza de recuperare

Prim-ministrul Valeriu Strelet a adeclarat astazi dupa sedinta Comitetului National de Stabilitate Financiara ca asteapta mai multe raspunsuri de la compania Kroll pentru a decide daca va fi semnat un contract pentru faza a doua a investigatiei privind furtul miliardului.

Valeriu Strelet: Organizatorii protestelor din PMAN vor sa distruga totul

Valeriu Strelet sustine ca este gata sa se intalneasca cu protestatarii chiar azi, insa nu vede motive ca sa demisioneze.

De ce au refuzat protestatarii sa se intalneasca cu premierul Valeriu Strelet

Organizatorii protestelor din PMAN sustin ca au refuzat sa se intalneasca cu premierul Valeriu Strelet, duminica, 6 iulie, intrucat acesta i-a chemat la Ministerul Agriculturii.

Experti: Protestatarii din centrul Chisinaului au fost nerespectuosi cu prim-ministrul Valeriu Strelet

Protestatarii au avut un comportament lipsit de respect fata de premierul Valeriu Strelet, in timp ce acesta a actionat corect in raport cu oamenii care se afla deja de trei zile in Piata Marii Adunari Nationale, transmite IPN.

Cautari de amploare in cazul afaceristului kuweitian, disparut la Cheia de mai bine de o luna (VIDEO)

Cautarile in cazul omului de afaceri kuweitian disparut la Cheia de mai bine de o luna au fost reluate in aceste zile, intr-o actiune de amploare. Potrivit B1 TV, au fost mobilizati 30 de politisti,.

Cea mai bine platita actrita in ultimul an VIDEO

Cea mai bine platita actrita in ultimul an a fost desemnata Sofia Vergara. Vedeta de origine latina a castigat nu mai putin de 28 de milioane de dolari, atat din roluri, cat si din afaceri si contracte de imagine.

Frumoase si bogate. Topul celor mai bine platite actrite din lume

Sofia Vergara si Kaley Cuoco-Sweeting ocupa, la egalitate, primul loc in topul celor mai bine platite actrite de televiziune, potrivit unui clasament anual intocmit de jurnalistii revistei Forbes, informeaza.

FOTO: Cum arata topul celor mai bine platite actrite de televiziune

Sofia Vergara si Kaley Cuoco-Sweeting ocupa, la egalitate, primul loc in topul celor mai bine platite actrite de televiziune, potrivit unui clasament anual intocmit de jurnalistii revistei Forbes.

Comunistii se pricepeau mai bine la business fata de capitalistii de dupa Revolutie

Comunistii au avut rezultate mai bune in privinta inovatiei decat capitalistii de dupa Revolutie, numarul brevetelor acordate in 2014 in Romania fiind mai mic chiar decat cel din1920, arata un studiu realizat de KeysFin pe baza datelor privind inventica si protectia proprietatii intelectuale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )