Libnet.ro
UNICEF

00:08

Vanghelie, ARESTAT pentru 30 de zile: Am un loc in celula pentru Ponta si Oprea

România Liberă România Liberă,
Vanghelie, ARESTAT pentru 30 de zile: Am un loc in celula pentru Ponta si Oprea

Instanta analizeaza, vineri seara, cererea DNA de arestare a primarului sectorului 5, Marian Vanghelie. continuă pe România Liberă

UPDATE. Vanghelie, ARESTAT preventiv pentru 30 de zile. Ce mesaj a transmis pentru Ponta si Oprea

Primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, ARESTAT preventiv pe 30 de zile pentru luare de mita, spalare de bani si abuz in serviciu de catre instanta inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia nu este definitiva.

VIDEO Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. Sambata, in jurul orei 8:30, primarul a fost dus la Arestul central al Politiei. Marian Vanghelie este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Marian Vanghelie, ARESTAT preventiv. Primarul de la sectorul 5 a fost dus in arestul Politiei

Update 08. 37 - Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost dus in arestul Politiei Capitalei. Vanghelie este arestat preventiv pentru 30 de zile. Edilul este acuzat de fapte de coruptie, printre care luare de.

Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul de coruptie. Decizia iCCJ nu este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de de luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani. Sambata, in jurul.

Primarul Marian Vanghelie, arestat preventiv in dosarul de coruptie

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.

Marian Vanghelie, ARESTAT preventiv. DNA: Primarul, inchis pentru ca a vrut sa intervina la Iohannis

Update 14. 16 - Marian Vanghelie a fost arest si pentru ca a incercat sa intervina la presedintele Klaus Iohannis, reiese din precizarile facute astazi de DNA, referitoare la dosarul primarului de la sectorul 5.

Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru luare de mita

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei.

Olandez arestat in Sibiu, dupa ce a intretinut relatii sexuale cu minori din Romania

Un olandez care locuia in Sibiu, acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu mai multi minori, a fost arestat pentru 30 de zile. Barbatul a fost denuntat la politie de doua dintre victimele sale, doi.

Student brasovean, arestat pentru inselaciune

Un student de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru inselaciune, dupa ce politistii au stabilit ca acesta a falsificat, de mai multe ori, etichetele unor produse scumpe dintr-un magazin din Brasov, astfel incat a platit un pret mult mai mic pentru bunuri, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )