Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vasile Blaga: Cautam un candidat cu profilul lui Klaus Iohannis pentru Primaria Capitalei

B1 B1,
Vasile Blaga: Cautam un candidat cu profilul lui Klaus Iohannis pentru Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat miercuri ca PNL cauta un candidat pentru Primaria Capitalei asemanator presedintelui Klaus Iohannis, precizand ca sunt multi liberali care doresc sa intre in. continuă pe B1

Vasile Blaga, critici dure la adresa lui Ponta: Guverneaza foarte prost

Vasile Blaga a declarat, miercuri, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, intrucat a facut foarte mult rau acestei tari. Mai mult, liberalul a apreciat ca premierul face tot posibilul sa se agata de putere.

Vasile Blaga, atac la Victor Ponta: Ar trebuie sa demisioneze. Face rau tarii, nu are ganduri bune pentru Romania

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri seara, ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze. Liberalul este de parere ca seful Executivului nu are ganduri bune pentru Romania. Eu.

Alina Gorghiu: Vasile Blaga a reusit sa-mi castige respectul

Vasile Blaga este un om foarte organizat, care a reusit sa-mi castige respectul, a declarat copresedintele PNL, Alina Gorghiu in cadrul unui interviu acordat in emisiunea Subiectiv. Reusim sa ne completam.

Vasile Blaga critica rectificarea bugetara: Acopera necesitati politice si populiste

Copresedintele PNL Vasile Blaga a criticat, luni, la finalul sedintei PNL, taierile de fonduri de la Ministerul Sanatatii, Ministerul Transporturilor, dar si de la Ministerul Apararii, precizand ca.

Vasile Blaga: Bugetul tarii se transforma in pusculita PSD. Rectificarea bugetara reprezinta disperarea lui Ponta de a controla partidul, prin alocarea unor sume imense baronilor pesedisti (VIDEO)

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, ca, in urma rectificarii bugetare, bugetul tarii se transforma in pusculita PSD. Pentru prima oara din 1990, o rectificare bugetara se face la un partid.

Liviu Dragnea: Nu am niciun fel relatie cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit, in emisiunea Subiectiv, despre relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat in ce relatie este cu presedintele ales Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a raspuns: Nu am vorbit cu.

Unde isi va petrece Klaus Iohannis concediul vara asta

Carmen si Klaus Iohannis, Prima Doamna si Presedintele Romaniei, se pare ca s-au hotarat unde isi vor petrece, vara aceasta, concediul. Iata ce destinatie de vacanta au ales cei doi! .

Cum isi impart Carmen si Klaus Iohannis treburile casnice

Afla cum isi impart Prima Doamna si Presedintele Romaniei, Carmen si Klaus Iohannis, treburile casnice atunci cand nu se afla la Cotroceni, ci la Sibiu! Iata ce responsabilitati le revin fiecaruia dintre ei! .

Ponta, dezvaluiri despre relatia cu Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, ca pana in luna iunie a avut o relatie corecta cu presedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta: Cand ma suna presedintele Romaniei, Dan Mihalache, nu raspund. Cand ma suna prsedintele pe hartie, Klaus Iohannis, raspund (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu comunica sub nicio forma cu Dan Mihalache, consilierul presedintelui Klaus Iohannis. Cand ma suna presedintele Romaniei Dan Mihalache, nu raspund, e adevarat,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )