Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vasile Blaga: USL e cea mai TOXICA alianta. ...

România Liberă România Liberă,
Vasile Blaga: USL e cea mai TOXICA alianta. ...

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Suceava, ca USL este cea mai toxica alianta politica de dupa 1990, fiind macinata de lupte interne pentru suprematie si pentru bani, si a sustinut ca minciunile cu care USL a castigat alegerile i se intorc in cap. Vasile Blaga a spus, la Consiliul Judetean de Coordonare al PDL Suceava, ca cea mai toxica alianta politica de dupa anul 1990 este USL, transmite corespondentul MEDIAFAX. Este macinata de lupte interne pentru suprematie. Nu . continuă pe România Liberă

Vasile Blaga: USL e cea mai toxica alianta. Minciunile cu care USL a castigat alegerile i se intorc in cap

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat ca USL este cea mai toxica alianta politica de dupa 1990, fiind macinata de lupte interne pentru suprematie si pentru bani, si a sustinut ca minciunile cu care USL a castigat alegerile.

Vasile Blaga catre democrat-liberali: Niciodata nu va voi cere sa il sprijiniti pe Antonescu

Presedintele Partidului Democrat Liberal PDL), Vasile Blaga, a declarat, sambata, ca nu va cere niciodata membrilor PDL sa il voteze pe Crin Antonescu la functia de presedinte al Romaniei deoarece liderul liberal, alaturi de Nastase, este singurul politician care a incercat sa distruga PDL, transmite Agerpres.

Vasile Blaga: PDL va sustine cele 1.400 amedamente la buget. Nu stim cat succes vom avea deoarece cerem modificari de fond

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca partidul sau va sustine cele 1. 400 de amaendamente la proiectul de buget, insa nu stie cat succes vor avea, modificarile fiind unele de fond, relateaza.

Vasile Blaga :PDL nu discuta despre unificarea dreptei decat dupa alegerile europarlamentare

PDL va merge singur in competitia pentru alegerile europarlamentare. Vasile Blaga declara ca aceasta decizie nu trebuie privita ca o aroganta, ci ca pe o proba in care Partidul Democrat Liberal vrea sa demonstreze ca este cel mai mare partid de dreapta.

Vasile Blaga : PDL nu discuta despre unificarea dreptei decat dupa alegerile europarlamentare

PDL va merge singur in competitia pentru alegerile europarlamentare. Vasile Blaga declara ca aceasta decizie nu trebuie privita ca o aroganta, ci ca pe o proba in care Partidul Democrat Liberal vrea sa demonstreze ca este cel mai mare partid de dreapta.

Vasile Blaga: PDL isi doreste cu adevarat unificarea dreptei, dar o constructie politica bine facuta

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Suceava, ca PDL doreste cu adevarat unificarea dreptei. insa, nimeni nu se va bucura de sprijinul acestui partid daca nu iubeste portocaliul,.

Vasile Blaga: Cine nu iubeste imnul Verde-nrourat, trandafirul si portocaliul nu va primi sprijinul partidului

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat vineri, la Satu Mare, ca aceia care nu iubesc imnul partidului Verde-nrourat, trandafirul si portocaliul nu vor primi sprijinul democrat-liberalilor, facand referire la fosti membri de partid inscrisi acum in alte formatiuni care discuta despre unificarea dreptei.

Politic Show: Corneliu Vadim Tudor, repus de instanta presedinte al PRM; Cristian Preda, invitatie la confruntare adresata lui Vasile Blaga: Nu sunt convins ca are curajul sa accepte; Senatorii lui Dragnea cresc salariile primarilor

PDL Iasi s-a predat cu totul la PSD. Gabriel Surdu, seful filialei democrat liberale impus de Vasile Blaga, este un apropiat al primarului. Parlamentarii UDMR vor suplimentarea bugetului de la Ministerul Culturii cu bani de la Presedintie, CCR si ANI. Senatorii Comisiilor.

Cristian Preda, invitatie la confruntare adresata lui Vasile Blaga: Nu sunt convins ca are curajul sa accepte

Europarlamentarul Cristian Preda a publicat, pe blogul personal, un text in care il invita pe presedintele PDL, Vasile Blaga, la o dezbatere pe teme politice.

Cartea Recordurilor: O romanca, cea mai de succes tanara alpinista.

Alpinista romanca Crina Coco Popescu a intrat pentru a doua oara in Cartea Recordurilor, de aceasta data pentru Cea mai de succes tanara alpinista din lume. Odata cu recordul mondial pentru Cea mai de succes tanara alpinista din lume acordat de World Record Academy, Crina Popescu va primi si medalia de aur acordata de World Record Academy. Din cele peste 1. 200 de recorduri omologate anual, Academia acorda anual doar zece medalii de aur, potrivit Mediafax. Potrivit site-ului oficial al .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )