Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vaslui: Barbat retinut pentru incest dupa ce si-a violat in mod repetat fiica de 13 ani

B1 B1,
Vaslui: Barbat retinut pentru incest dupa ce si-a violat in mod repetat fiica de 13 ani

Un barbat de 43 de ani, din localitatea vasluiana Puscasi, a fost retinut de politisti, joi seara, dupa ce a recunoscut ca si-a violat in mod repetat propria fiica in varsta de 13 ani. Vasluianul ar. continuă pe B1

Retinut pentru trafic de influenta.

Un barbat a cerut 10. 000 de euro de la administratorul unei firme pentru a-l ajuta sa cumpere sine de cale ferata. Potrivit DNA, in cursul lunilor iulie-august 2013, inculpatul Florea Nicolae a pretins de la un denuntator suma totala de 10. 000 euro pentru ca, prin influenta pe care sustine ca ar avea-o asupra unor directori din cadrul SNCFR, inclusiv asupra ministrului de resort, sa obtina incheierea unui contract de vanzare pentru cantitatea de 1. 500 tone de sina de cale ferata in favoarea .

Vaslui: Taximetrist arestat pentru trafic de minore, dupa ce a exploatat sexual si o fata de 14 ani

Un taximetrist in varsta de 32 de ani, din municipiul Vaslui, a fost arestat pentru trafic de minore si de persoane, fiind acuzat ca a racolat si exploatat sexual doua tinere atat in tara, cat si in.

intarzieri de sute de minute pentru trenuri, dupa prima ninsoare (VIDEO)

Traficul feroviar a fost blocat intre Brasov si Predeal, dupa ce mai multi copaci au cazut pe calea ferata. Calatorii au fost nevoiti sa astepte cu orele in tren pana la reluarea traficului. Si nu e.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )