Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vaslui: Taximetrist arestat pentru trafic de minore, dupa ce a exploatat sexual si o fata de 14 ani

B1 B1,
Vaslui: Taximetrist arestat pentru trafic de minore, dupa ce a exploatat sexual si o fata de 14 ani

Un taximetrist in varsta de 32 de ani, din municipiul Vaslui, a fost arestat pentru trafic de minore si de persoane, fiind acuzat ca a racolat si exploatat sexual doua tinere atat in tara, cat si in. continuă pe B1

Un taximetrist din Vaslui a fost arestat pentru trafic de minore.

Un taximetrist in varsta de 32 de ani, din municipiul Vaslui, a fost arestat pentru trafic de minore si de persoane, fiind acuzat ca a racolat si exploatat sexual doua tinere atat in tara, cat si in bordeluri din strainatate, una dintre victime avand 14 ani, informeaza Mediafax. Magistratii Tribunalului Vaslui au emis mandat de arestare preventiva pentru trafic de minore si trafic de persoane pe numele unui barbat de 32 de ani, taximetrist in Vaslui, care a obligat doua tinere sa practice .

Un gropar dintr-un cimitir din Vaslui, trimis in judecata pentru trafic de minori si de persoane.

Un barbat din Vaslui, gropar la Cimitirul Eternitatea din municipiu, a fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT pentru trafic de minori si de persoane, fiind acuzat ca a exploatat sexual si prin munca o fata de 14 ani si o tanara de 31 de ani, transmite Mediafax. Procurorii vasluieni ai Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au trimis in judecata o familie din Vaslui, sot si sotie, pentru trafic de minori si trafic de persoane .

Nicolae Florea, cercetat de DNA pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) din Cluj il cerceteaza penal pe Nicolae Florea, pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Taximetrist din Vaslui, arestat pentru proxenetism si trafic de persoane

Un tanar in varsta de 32 de ani, din localitatea vasluiana Munttenii de Jos, a fost trimis, ieri, in arest preventiv de magistratii de la Tribunalul Vaslui, el fiind acuzat de trafic de minore si trafic de persoane.

Vaslui: Barbat retinut pentru incest dupa ce si-a violat in mod repetat fiica de 13 ani

Un barbat de 43 de ani, din localitatea vasluiana Puscasi, a fost retinut de politisti, joi seara, dupa ce a recunoscut ca si-a violat in mod repetat propria fiica in varsta de 13 ani. Vasluianul ar.

Fost ofiter SRI, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta.

Un fost ofiter SRI din Ploiesti, in varsta de 45 de ani, trimis in judecata pentru comiterea a trei infractiuni de trafic de influenta, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, fiind gasit vinovat de comiterea a doua dintre infractiunile de care este acuzat, transmite Mediafax. Tribunalul Prahova l-a condamnat la trei ani inchisoare cu suspendare, cu un termen de incercare de sapte ani, pe fostul ofiter SRI Sorin Dobircianu, trimis in judecata in primavara acestui an pentru .

Retinut pentru trafic de influenta.

Un barbat a cerut 10. 000 de euro de la administratorul unei firme pentru a-l ajuta sa cumpere sine de cale ferata. Potrivit DNA, in cursul lunilor iulie-august 2013, inculpatul Florea Nicolae a pretins de la un denuntator suma totala de 10. 000 euro pentru ca, prin influenta pe care sustine ca ar avea-o asupra unor directori din cadrul SNCFR, inclusiv asupra ministrului de resort, sa obtina incheierea unui contract de vanzare pentru cantitatea de 1. 500 tone de sina de cale ferata in favoarea .

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )