Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un vehicul a intrat in multime in piata Tiananmen din Beijing

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un vehicul a intrat in multime in piata Tiananmen din Beijing

Un vehicul a intrat luni in multimea adunata in piata Tiananmen din Beijing, a anuntat agentia China Noua, in timp ce imaginile publicate pe Internet aratau o masina in flacari, chiar inainte de intrarea in Orasul Interzis, relateaza AFP, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Un vehicul a intrat in multime in piata Tiananmen din Beijing.

Un vehicul a intrat, luni, in multimea adunata in piata Tiananmen din Beijing, a anuntat agentia China Noua, in timp ce imaginile publicate pe Internet aratau o masina in flacari, chiar inainte de intrarea in Orasul Interzis, transmite Mediafax. Accesul in piata din centrul Beijingului, care a fost teatrul unor manifestatii prodemocratice reprimate sangeros in iunie 1989, era blocat, iar o importanta operatiune a fortelor de ordine avea loc in zona, conform AFP.

Suspiciuni de atac terorist in Beijing. Un vehicul a intrat in multime in piata Tiananmen. Trei oameni au murit

Un vehicul a intrat luni in multimea adunata in Piata Tiananmen din Beijing, provocand moartea a trei persoane, a anuntat agentia China Noua, in timp ce imaginile publicate pe Internet aratau o masina in flacari, chiar inainte de intrarea in Orasul Interzis, relateaza AFP.

Trei oameni au murit, dupa ce un vehicul a intrat in multimea adunata in piata Tiananmen din Beijing

Un vehicul a intrat luni in multimea adunata in piata Tiananmen din Beijing, omorand trei oameni, a anuntat agentia China Noua. Imaginile publicate pe Internet, dar sterse de serviciile de cenzura chineze, .

Un vehicul a intrat in multimea adunata in Piata Tiananmen din Beijing. Trei morti si turisti raniti

Un vehicul a lovit luni multimea stransa in Piata Tiananmen din Beijing , a anuntat agentia de stiri China Noua, in timp ce imagini postate pe internet arata o masina in flacari chiar inainte de intrarea in Orasul Interzis. Mai multi turisti au fost raniti.

Cinci oameni au murit, dupa ce un vehicul a intrat in multimea adunata in piata Tiananmen din Beijing

UPDATE - Cinci persoane, printre care si o turista originara din Filipine, au murit luni la Beijing, dupa ce un vehicul a intrat in multime si a lovit turisti si politisti in Piata Tiananmen. 38 de persoane.

Beijing: Trei persoane au murit si mai multi turisti au fost raniti dupa ce o masina a intrat in multimea adunata in Piata Tiananmen (VIDEO)

O masina a lovit, luni, multimea adunata in Piata Tiananmen din Beijing, incidentul ducand la moartea a trei persoane si ranirea mai multor turisti, relateaza Reuters. Potrivit politiei locale, masina a.

Beijing: Trei persoane au murit si mai multi turisti au fost raniti dupa ce o masina a intrat in multimea adunata in Piata Tiananmen

O masina a lovit, luni, multimea adunata in Piata Tiananmen din Beijing, incidentul ducand la moartea a trei persoane si ranirea mai multor turisti, relateaza Reuters. Potrivit politiei locale, masina.

Proteste anti proiectul minier de la Rosia Montana si in alte orase. 500 de manifestanti in Piata Unirii din Cluj-Napoca: Apusenii nu vor cianura

Peste 500 de persoane protesteaza, duminica, in Piata Unirii din Cluj-Napoca fata de proiectul minier de la Rosia Montana, participantii la manifestare urmand sa porneasca si intr-un mars pe strazile din zona centrala a municipiului, la Prefectura si Primarie. De asemenea, aproximativ 150 de persoane participa, duminica, la Abrud Alba), la un miting de protest fata de proiectul minier de la Rosia Montana, cerand respingerea acestuia, in timp ce in jur de 100 de sustinatori ai investitiei s-au adunat in aceeasi zona, intre cele doua grupuri fiind jandarmi.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )