Libnet.ro
UNICEF

09:00

Venituri mai mici raportate de Romtelecom si Cosmote, in primele noua luni ale anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Venituri mai mici raportate de Romtelecom si Cosmote, in primele noua luni ale anului

Veniturile companiilor Romtelecom si Cosmote Romania au cunoscut scaderi, in primele noua luni ale anului 2013, informeaza OTE. continuă pe Ziarul Bursa

Veniturile Romtelecom au scazut cu 4,9%, iar ale Cosmote cu 3,9%, in primele noua luni din 2013. Cei doi operatori au avut impreuna venituri de peste 782,4 milioane euro

Romtelecom a inregistrat venituri de 446,8 milioane de euro in primele noua luni din acest an, in scadere cu 4,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce veniturile Cosmote au scazut cu 3,9% in aceeasi perioada de referinta, conform datelor financiare prezentate vineri de grupul elen OTE. La Romtelecom, scaderea abonatilor de voce s-a stabilizat la 3,8% in trimestrul al treilea 2013, fiind cresteri pe internet si TV, in timp ce la Cosmote numarul clientilor n. a SIM-uri valabile) a scazut cu 5,1% pana la aproape 6,1 milioane de clienti, dar ARPU venitul mediu per utilizator) a crescut cu 0,7%.

ING Asigurari de Viata a avut in primele noua luni subscrieri de 408,2 milioane lei

ING Asigurari de Viata a subscris, in primele noua luni, prime de 408,2 milioane de lei, cu 0,2% mai mult fata de rezultatul consemnat in perioada ianuarie-septembrie 2012, iar profitul brut a urcat cu 500. 000 lei, la 13,6 milioane de lei, a anuntat compania.

Profitul net al BRD a crescut de peste cinci ori in primele noua luni, la 51 de milioane de lei

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a obtinut in primele noua luni din acest an un profit net de 51 de milioane de lei 11,5 milioane de euro), in crestere de peste cinci ori fata de rezultatul inregistrat in aceeasi perioada din 2012, potrivit datelor transmise de banca Bursei de Valori Bucuresti BVB). Dupa primele noua luni ale anului trecut, rezultatul net a fost de 10 milioane de lei.

Productia industriala a crescut cu 7% in primele noua luni, consumul de energie a scazut tot cu 7%. Industria prelucratoare e vedeta

Productia industriala a crescut in primele noua luni cu 7% fata de aceeali perioada a anului 2012, respectiv 6,2% daca se ajusteaza cu numarul zilelor lucratoare si sezonalitate, potrivit datelor furnizate de catre Institutul National de Statistica INS).

Productia industriala a crescut cu 7% in primele noua luni, consumul de energie a scazut tot cu 7%. Industria prelucratoare e vedeta, urmata de minerit

Productia industriala a crescut in primele noua luni cu 7% fata de aceeali perioada a anului 2012, respectiv 6,2% daca se ajusteaza cu numarul zilelor lucratoare si sezonalitate, potrivit datelor furnizate de catre Institutul National de Statistica INS).

Veniturile Enel au scazut cu 4,4% in primele noua luni

Veniturile grupului Enel au totalizat, in primele noua luni, 59,15 miliarde de euro, in scadere cu 2,75 miliarde de euro -4,4%) fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Sonae Sierra a inregistrat un profit de 5,1 milioane euro in primele noua luni

Compania Sonae Sierra a inregistrat un profit de 5,1 milioane de euro in primele noua luni ale anului, se arata intr-un comunicat de presa.

INS: Volumul lucrarilor de constructii noi a scazut cu peste 10% in primele noua luni

Volumul lucrarilor de constructii a scazut in primele noua luni cu 0,1% ca serie bruta, influentat de lucrarile de constructii noi, care au inregistrat un declin de 10,4%, si cu 2,3% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de.

INS: Productia industriala a crescut cu 7% in primele noua luni

Productia industriala a crescut, in primele noua luni, comparativ cu perioada similara a anului trecut, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 7%, respectiv cu 6,2%.

Resursele de energie primara au scazut cu 11,6% in primele noua luni

Resursele de energie primara au scazut, in primele noua luni, cu 11,6%, iar cele de energie electrica au scazut fata de aceeasi perioada a anului precedent, cu 6,2%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )