Libnet.ro
UNICEF

06:00

CE verifica licitatii din Romania: Statul divulga concurentei date din oferta cu pretul cel mai mic

Adevărul Adevărul,
CE verifica licitatii din Romania: Statul divulga concurentei date din oferta cu pretul cel mai mic

Oficialii Comisiei Europene verifica, prin Directoratul General pentru Piata si Servicii Interne DG Markt ), un potential caz de incalcare de catre o institutie din Romania a regulilor de confidentialitate a ofertei la o licitatie publica dupa ce date din oferta au fost divulgate contracandidatilor. continuă pe Adevărul

Mediafax: CE verifica un potential caz de incalcare a regulilor de confidentialitate la o licitatie publica. Statul ar fi divulgat concurentei date din oferta cu pretul cel mai mic

Comisia Europeana verifica, prin Directoratul General pentru Piata si Servicii Interne DG Markt ), un potential caz de incalcare de catre o institutie din Romania a regulilor de confidentialitate a ofertei la o licitatie publica dupa ce date din oferta au fost divulgate contracandidatilor, relateaza Mediafax citand un document confidential care prezinta concluziile discutiilor avute, la jumatatea lunii septembrie, de catre oficialii DG Markt si autoritatile romane pe tema achizitiilor publice.

Corlatean a discutat cu secretarul general CoE despre evolutiile politice din Romania.

Ministrul de Externe Titus Corlatean a discutat luni, la Strasbourg, cu secretarul general al Consiliului Europei CoE) Thorbjorn Jagland despre evolutiile politice interne, avand in vedere Opinia pe care Comisia de la Venetia o va prezenta cu privire la Romania, potrivit Mediafax. Cei doi oficiali au avut un schimb de opinii pe marginea evolutiilor politice interne din Romania. Ministrul afacerilor externe al Romaniei si Secretarul General al Consiliului Europei au fost de acord ca .

Top 300 cele mai profitabile companii: Petrom a ramas cea mai mare si cea mai profitabila companie din Romania

Primele 300 de companii din Romania au avut anul trecut un profit cumulat de 5,86 miliarde de euro. Spre deosebire de anul 2009, cand cele mai profitabile 300 de companii au avut profituri cumulate de 9,5.

Ultima orfana care a plecat din Romania. Nu stiam cum e sa fii iubit. Ne doream din tot sufletul ca cineva sa ne mangaie, sa ne vorbeasca

Livia Satterfield, o orfana din Romania, a ajuns in atentia presei straine datorita unui discurs impresionant despre copilaria sa. Romanca a sustinut acest discurs pentru a-i indemna pe oameni sa participe la.

ICR a numit directorii celor patru filiale din Romania.

Conducerea Institutului Cultural Roman ICR) a anuntat luni, printr-un comunicat de presa, numele directorilor si ale adjunctilor filialelor nou infiintate in provinciile istorice ale Romaniei, ca parte a programului numit Sincronizarea Institutului Cultural Roman, adoptat pe 13 septembrie, potrivit Mediafax. ICR propune spre desemnare in functiile de directori de filiala pe Cassian Maria Spiridon director) si Marius Chelaru director adjunct), pentru filiala din Iasi, Irina Petras .

Manechinul Raluca Dumitru pozeaza in cea mai sexy femeie de afaceri din Romania intr-un pictorial in care isi promoveaza propriul salon de bronzare (FOTO)

Manechinul Raluca Dumitru, cunoscuta pentru sectiunea de meteo din Libertatea, s-a lansat recent in lumea afaceristilor. Vedeta si-a deschis un salon de bronzare si a decis sa-l promoveze intr-o maniera.

Ministrul Agriculturii, dezinteresat de seceta din Romania: Constantin nu a intervenit pe aceasta tema la Consiliul UE

Desi Romania a fost grav afectata de seceta in acest an, ministrul Agriculturii nu pare dispus sa ia vreo masura in acest sens. Aflat la Bruxelles, la o reuniunea a Consiliului Uniunii Europene pentru.

Nici cel mai experimentat sofer din Romania NU isi poate explica imaginea. Asa rezolvam si noi cu locurile de parcare

Rusii sunt foarte inventivi, iar imaginile surprinse pe strazile oraselor intaresc din plin acest lucru. Recent au fost publicate pe internet mai multe fotografii care par prelucrate in Photoshop, insa sunt cat.

Londra ar putea lua masuri pentru restrictionarea imigratiei din Romania si Bulgaria

Theresa May, ministrul britanic de Interne, sustine ca Londra ar putea introduce controlul la granite pentru a bloca afluxul de imigranti din unele state membre UE, cel mai probabil Romania si Bulgaria, o propunere.

Londra ar putea lua masuri pentru restrictionarea imigratiei din Romania si Bulgaria

Ministrul britanic de Interne, Theresa May, sustine ca Londra ar putea introduce controlul la granite pentru a bloca afluxul de imigranti din unele state membre UE, cel mai probabil Romania si Bulgaria, o propunere ce reprezinta o provocare directa pentru unul dintre principiile centrale ale UE, scrie Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )