Libnet.ro
UNICEF

11:30

Veronica din Canada, mesaj dur pentru Tariceanu: Desi iubim micii, nu ne vom lasa tara pe mana unora ca dumneavoastra

Adevărul Adevărul,
Veronica din Canada, mesaj dur pentru Tariceanu: Desi iubim micii, nu ne vom lasa tara pe mana unora ca dumneavoastra

Afirmatia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, potrivit careia romanii din diaspora sunt capabili sa voteze pentru un mic si o bere a fost aspru taxata de o tanara romanca stabilita in Canada, care ii transmite politicianului: Noi, desi iubim micii, pentru ca au gust de Romania, nu ne vom vinde tara si nici n-o vom lasa pe mana unor oameni ca dumneavoastra. continuă pe Adevărul

Veronica din Canada, mesaj dur pentru Tariceanu: Desi iubim micii, nu ne vom lasa tara pe mana voastra

Afirmatia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, potrivit careia romanii din diaspora sunt capabili sa voteze pentru un mic si o bere a fost aspru taxata de o tanara romanca stabilita in Canada.

Veronica din Canada, mesaj dur pentru Tariceanu: Noi, desi iubim micii, pentru ca au gust de Romania, nu ne vom lasa tara pe mana unora ca dumneavoastra

Afirmatia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, potrivit careia romanii din diaspora sunt capabili sa voteze pentru un mic si o bere a fost aspru taxata de o tanara romanca stabilita in Canada, care ii transmite politicianului: Noi, desi iubim micii, pentru ca au gust de Romania, nu ne vom vinde tara si nici n-o vom lasa pe mana unor oameni ca dumneavoastra.

Veronica din Canada l-a taxat dur pe Tariceanu: Desi iubim micii, pentru ca au gust de Romania, nu ne vom vinde tara si nici n-o vom lasa pe mana unor oameni ca dumneavoastra

Declaratiile presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu potrivit carora romanii din diaspora sunt capabili sa-si vanda votul pentru un mic si o bere a starnit furia diasporei. Veronica din Canada l-a.

Bouchard a refuzat sa dea mana cu Dulgheru. Cum si-a motivat gestul sportiva din Canada

Jucatoarea canadiana Eugenie Bouchard a refuzat sa-i stranga mana Alexandrei Dulgheru, dupa tragerea la sorti pentru intalnirea Canada-Romania din Fed Cup, conform DolceSport. Numarul 7 WTA a aratat ca nu are nimic cu sportiva romanca, dar nu crede in ideea de a ura succes inainte de meci.

Fed Cup: Irina Begu asteapta sustinerea romanilor din Canada

Irina Begu, lidera echipei de Fed Cup a Romaniei la intalnirea de baraj cu Canada, a declarat ca asteapta o prezenta numeroasa din partea suporterilor romani, chiar daca meciul se disputa la mii de kilometri departare de casa.

Echipa de Fed Cup a Romaniei este avantajata de suprafata de joc din Canada

Echipa de Fed Cup a Romaniei este formata din jucatoare cu rezultate bune pe suprafata de hard, iar capitanul nejucator Alina Tecsor a spus ca romancele vor fi avantajate din acest punct de vedere.

Faze Tari: Un cuplu din Canada si-a construit o locuinta plutitoare, in mijlocul golfului; Un barbat si-a rupt un tendon la deget dupa ce a jucat Candy Crush, non-stop, timp de doua luni; Se intampla la chinezi: casa din mijlocul strazii

Mama-eroina! La 65 de ani, are 13 copii si mai face patru. Annegret Raunigk 65 de ani), o profesoara din Berlin, care are deja 13 copii, e pregatita sa aduca. I-a returnat portofelul furat acum 14 ani. Surpriza uriasa pe care a avut-o barbatul din Croatia cand s-a uitat inauntru. Intamplare iesita din comun.

Primarul din Gheorgheni, arestat preventiv pentru abuz in serviciu si santaj a fost plasat in arest la domiciliu: Decizia este definitiva

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos PCM), arestat preventiv pentru abuz in serviciu si santaj a fost plasat in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile. Decizia Curtii de Apel Targu Mures este.

Primarul din Gheorgheni, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a fost plasat in arest la domiciliu

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos PCM), arestat preventiv pentru abuz in serviciu si santaj dupa ce ar fi vandut un teren amplasat pe malul Lacului Rosu, care apartinea SC Monturist SRL, firma la care municipalitatea este actionar cu 48%, a fost plasat in arest la domiciliu. Potrivit portalului instantelor de judecata, Curtea de Apel Targu Mures a respins propunerea procurorului de la Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Targu Mures, de prelungire a masurii arestarii preventive in cazul lui Mezei Janos si a dispus punerea acestuia de indata in libertate, decizia fiind definitiva.

Comisia pentru buget - finante din Senat a amanat pentru saptamana viitoare sedinta pe Codul Fiscal

Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat a amanat pentru saptamana viitoare sedinta pe Codul Fiscal. Asta deoarece marti au fost depuse zeci de amendamente care trebuie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )