Libnet.ro
UNICEF

00:08

Veste uriasa pentru Simona Halep

Antena3 Antena3,
Veste uriasa pentru Simona Halep

Elina Svitolina numarul trei mondial) a fost eliminata in sferturile de finala de la Beijing de Caroline Garcia, scor 7-65), 5-7, 6-76). Confruntarea, transmisa in direct de Digi Sport 2, a fost una in. continuă pe Antena3

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu pentru Simona Halep, inaintea meciului decisiv cu Maria Sarapova: Sa renunte la acest joc...

Cristian Tudor Popescu a dezvaluit cumpoate fi intrerupt sirul esecurilor Simonei Halep, in fata Mariei Sarapova,la capatul meciului din optimile de la China.

VICTORIE COLOSALA pentru Simona Halep. in SFARSIT, a reusit asta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o in premiera pe rusoaica Maria Sarapova, cu 6-2, 6-2, miercuri, si s-a calificat in sferturile de finala ale.

Victorie pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in optimi la Beijing

Tenismena Simona Halep s-a calificat in optimile turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing, dupa abandonul Magdalenei Rybarikova. Stire in curs de actualizare.

Calificare facila pentru Simona Halep la Beijing. Urmeaza a opta confruntare cu Maria Sarapova

Simona Halep n-a avut nicio problema in a se impune in turul secund al turneului de la Beijing, unde a intalnit-o pe Magdalena Rybarikova.

VIDEO WTA Beijing: Simona Halep vs Daria Kasatkina 6-2, 6-1/ Halep, en-fanfare in semifinale - Aproape de nivelul maxim

Depasita categoric de Daria Kasatkina 34 WTA) la Wuhan, Simona Halep i-a intors favorul rusoaicei in oglinda 6-2, 6-1), numarul doi WTA calificandu-se in semifinalele de la Beijing Premier Mandatory). Halep a jucat perfect din punct de vedere tactic: si-a impus stilul de joc, s-a deplasat incredibil, a fost agresiva backhandul in lung de linie a fost la cote inalte) si nu i-a lasat nicio sansa jucatoarei care o depasea cu lejeritate cu doar cateva zile in urma. Pentru Simona urmeaza un duel cu invingatoarea sfertului Jelena Ostapenko vs Sorana Cirstea.

Simona Halep deschide noul sezon Dosar de Romania: IrinaPacurariu prezinta un interviu cu tenismena si tot ce inseamna Fenomenul Halep

Emisiunea Dosar Romania, prezentata de jurnalista Irina Pacurariu, revine saptamana aceasta la TVR 1. Prima editie prezinta un interviu in exclusivitate cu jucatoarea de tenis Simona Halep si o analiza a ceea ce inseamna ea pentru noua generatie.

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE in CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing - VIDEO

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE in CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni in sferturile de finala ale turneului WTA de la Beijing pe rusoaica Daria Kasatkina. Partida este LIVE VIDEO pe Digisport si ONLINE STREAM pe digisport. ro de la ora 07.

Simona Halep, dupa victoria cu Sharapova: Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri

Dupa sapte infrangeri consecutive, Simona Halep a spart gheata si a bifat prima victorie in fata Mariei Sharapova, in turul trei de la Beijing 6-2, 6-2). Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri. Astazi a fost diferit doar pentru ca am jucat impotriva ei si nu castigasem niciodata, a precizat Simona.

Cosmarul a luat sfarsit! Simona Halep obtine prima victorie impotriva Mariei Sharapova

Simona Halep pune capat cosmarului numit Maria Sharapova, jucatoare in fata careia pierduse toate cele sapte meciuri disputate pana acum in cariera. Halep s-a impus categoric, cu 6-2, 6-2, pentru un loc in sferturile de la Beijing.

Simona Halep e la un meci distanta de primul loc in lume. Surpriza mare consemnata in sferturi la Beijing

Simona Halep a ajuns din nou in postura in care depinde doar de o singura victorie pentru a deveni lider mondial WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )