Libnet.ro
UNICEF

09:00

Vestmoldtransgaz din Republica Moldova va transporta gazele prin conducta Iasi-Ungheni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vestmoldtransgaz din Republica Moldova va transporta gazele prin conducta Iasi-Ungheni

Compania de stat Vestmoldtransgaz din Republica Moldova va asigura serviciul de transport al gazelor naturale prin intermediul gazoductului Iasi-Ungheni, potrivit Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Compania Vestmoldtransgaz din Republica Moldova va transporta gazele prin conducta Iasi-Ungheni

Compania de stat Vestmoldtransgaz din Republica Moldova va asigura serviciul de transport al gazelor naturale prin intermediul gazoductului Iasi-Ungheni.

R. MOLDOVA: Compania de stat Vestmoldtransgaz va transporta gazele prin conducta Iasi-Ungheni

Vestmoldtransgaz din Republica Moldova, companie de stat care a primit licenta de trasnport cu o valabilitate de 25 de ani, va asigura serviciul de transport al gazelor naturale prin intermediul gazoductului Iasi-Ungheni, se arata intr-un omunicat al Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energetica din Republica Moldova.

Romanii cea mai numeroasa minoritate din Republica Moldova

Noul an readuce vechile probleme institutionale, dar mai ales permanentele dileme identitare, care ne marcheaza existenta si asa destul de zbuciumata. Povestea cu recensamantul populatiei din Republica Moldova nu face decat sa exaspereze si sa confirme ca lucrul prost inceput nu poate avea decat rezultatul binecunoscut. Dar exista si motive de bucurie, la care ma voi referi pe parcurs.

incepand cu 1 martie, soferii din Republica Moldova vor plati o taxa pentru a intra pe teritoriul Transnistriei

Incepand cu 1 martie 2015, soferii automobilelor cu numere de Republica Moldova, vor fi obligati sa procure o asigurare de raspundere civila la intrarea pe teritoriul regiunii transnistrene.

Compania Vestmoldtransgaz a primit licenta pentru a opera conducta Iasi-Ungheni, prin care se vor exporta gaze naturale in Basarabia

Compania de stat Vestmoldtransgaz din Republica Moldova va asigura serviciul de transport al gazelor naturale prin intermediul gazoductului Iasi-Ungheni, dupa ce aceasta a primit o licenta pe 25 de ani.

Republica Moldova a navigat cu bine printre pericolele anului 2014

Anul 2014 a adus cele mai mari schimbari in echilibrul geopolitic regional din zona Marii Negre. Republica Moldova a reusit sa treaca prin acest an fara sa-si schimbe orientarea geostrategica pro-europeana, desi au existat temeri cu privire la o eventuala destabilizare in contextul alegerilor parlamentare din 30 noiembrie.

Klaus Iohannis: Vreau sa dau semnalul ca imi pasa de Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, in emisiunea Adevarul Live, ca doreste sa arate ca ii pasa de Republica Moldova. Exista semnale ca pana la vizita mea la Chisinau se va apropia de.

Mihai-Razvan Ungureanu: In ianuarie, presedintele Iohannis va face vizite la Bruxelles si in Republica Moldova

Mihai-Razvan Ungureanu, consilierul personal al lui Klaus Iohannis, a declarat luni ca seful statului va efectua in luna ianuarie vizite la Bruxelles si in Republica Moldova, urmand ca in februarie sa participe la Consiliul European.

Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare au fost reluate

Negocierile dintre cele trei partide proeuropene din Republica Moldova in vederea constituirii unei coalitii de guvernare au fost reluate la Chisinau, chiar in ajunul Craciunului pe stil vechi, transmite agentia de presa Unimedia.

Plata amenzilor pe smartphone, taxe online, dosar la universitate depus pe net: Progresul uimitor al Republicii Moldova in e-government. Cum a transformat o masteranda la Harvard Republica Moldova intr-o a doua Estonie

Ne sperie cozile la Fisc, la Primarie, la Cadastru sau la alte institutii, iar in Romania prea putine dintre serviciile publice pot fi accesate de pe internet. Ei bine, in Republica Moldova lucrurile s-au dezvoltat accelerat si scopul este ca pana in 2020 sa fie accesibile prin internet toate serviciile publice care se preteaza la asa ceva. Tara vecina implementeaza acest program complex cu un buget de 20 de milioane de dolari si castigurile sunt mari: oamenii nu mai trebuie sa mearga la ghisee fiindca pe internet pot rezolva cu toate actele, fara a mai fi nevoie sa dea atentii functionarilor cu priviri acre. Intra pentru a citi pe larg despre progresul uimitor al Republicii Moldova la capitolul e-Guvernare si despre omul care este sufletul acestui proiect. Totul e in antiteza cu experienta Romaniei, care a irosit miliarde de euro din fonduri nationale sau imprumuturi externe pe proiecte scumpe de infrastructur, care nu rezolva insa problemele reale ale cetatenilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )