Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta: Ambasadorul Ungariei a exagerat cu obraznicia (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Ambasadorul Ungariei a exagerat cu obraznicia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta sustine ca ambasadorul Ungariei a exagerat cu obraznicia in declaratiile facute recent, informeaza B1 TV. Prim-ministru a mai declarat ca Guvernul a atras atentia diplomatului maghiar in. continuă pe B1

Victor Ponta: Ambasadorul Ungariei a exagerat cu obraznicia; Sunt tensiuni, dar pot fi gestionate european

Victor Ponta a declarat, vineri, la Antena 3 , ca ambasadorul Ungariei la Bucuresti a exagerat cu obraznicia in declaratii facute recent si a aratat ca sunt tensiuni in relatiile romano-maghiare, dar acestea pot fi gestionate intr-o.

Seful CJ Cluj, Mihai Seplecan: Din cate vad eu, este o mare cumetrie la nivel inalt intre Victor Ponta, Robert Cazanciuc si Tiberiu Nitu (VIDEO)

Presedintele Consiliului Judetean Cluj Mihai Seplecan vorbeste de o cumetrie la nivel inalt intre premierul Victor Ponta, ministrul Justitiei Robert Cazanciuc, pe care Seplecan il porecleste varucu si.

Ce a spus Victor Ponta despre relatia lui cu Viktor Orban

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Antena 3 ca nu are niciun fel de relatie cu omologul sau ungar, Viktor Orban, in conditiile in care este prieten cu majoritatea premierilor din zona.

Victor Ponta, la Antena 3: Ne pregatim pentru despagubiri pentru cei cu terenurile afectate de seceta / Categoric sunt tensiuni in relatiile romano - ungare. Exista o limita peste care nu mai intoarcem obrazul

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, la Antena 3, ca a discutat cu ministrul Agriculturii Daniel Constantin despre acordarea de despagubiri agricultorilor ale caror culturi fost afectate de seceta din acest an, precizand ca ca seceta va afecta datele economice de sfarsit de an. Premierul a mai afirmat, referindu-se la declaratiile Insarcinatului cu afaceri al Ambasadei Ungariei la Bucuresti, Nagy Karoly Zoltan, intr-un interviu acordat cotidianului Romania Libera, ca a discutat cu ministrul de Externe roman Bogdan Aurescu si ca exista o limita peste care nu mai intoarcem obrazul. Intrebat despre starea relatiilor romano-ungare, premierul Ponta a confirmat ca acestea sunt categoric tensionate, adaugand totusi ca aceasta situatie este gestionabila.

Premierul Victor Ponta, la meciul dintre FC Barcelona si FC Sevilla, alaturi de oficiali din intreaga lume (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lasat deoparte grijile de la Guvern pentru a urmari partida dintre FC Barcelona si FC Sevilla pe stadionul din Tibilisi, informeaza B1 TV. Seful executivului a vazut meciul din tribuna.

Victor Ponta va efectua o vizita de lucru la Chisinau: Premierul si omologul sau moldovean vor discuta despre temele prioritate de colaborare bilaterala

In cursul zilei de astazi, 13 august 2015, Primul Ministru Victor Ponta a avut o convorbire telefonica cu Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet. Cu acest prilej seful Executivului a transmis urari de.

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi, fotografiind o sticla de vin cu telefonul, alaturi de premierul Georgiei (FOTO)

Nici nu s-a intors bine din Caraibe, ca premierul Victor Ponta a plecat la Tbilisi, sa vada un meci de fotbal. Pentru cateva ore, seful Guvernului a lasat de-o parte grijile tarii si a zburat la finala.

Premierul Victor Ponta, invitat in vacanta la Mamaia pentru a verifica tarifele si serviciile. ANAT: Daca preturile sunt mai mari decat la Miami, sa scada taxele

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) l-a invitat pe Victor Ponta sa petreaca gratuit o vacanta la Mamaia, alaturi de familie, pentru a testa serviciilor si pentru a studia tarifele. De altfel, ANAT.

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi alaturi de omologul sau din Georgia

Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, dar si la o.

Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali: Recunosc! Messi m-a ignorat! O sa imi ceara D-na Gorghiu demisia! (FOTO)

Premierul Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali, mai exact pe Alina Gorghiu. intr-un mesaj cu tenta ironica postat pe pagina personala de Facebook, premierul face referire la o stire de pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )