Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Daca nu fac o greseala uriasa, romanii ma vor alege presedinte cu o diferenta care sa-mi dea legitimitate

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Daca nu fac o greseala uriasa, romanii ma vor alege presedinte cu o diferenta care sa-mi dea legitimitate

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, este invitat in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, la Antena 3, unde va discuta despre strategia sa din ultima saptamana de campanie. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Daca Iohannis vrea sa vina cu Basescu la dezbaterile de la televiziuni, e dreptul lui (VIDEO)

Candidatul PSD la prezidentiale, Victor Ponta, sustine ca Traian Basescu vrea sa-l ajute pe Klaus Iohannis propunand ca dezbaterea electorala dintre ei sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Astfel, presedintele PSD.

Bucurestenii se strang pe Facebook la un miting anuntat in Piata Universitatii impotriva lui Victor Ponta si de solidaritate cu romanii din diaspora

Un protest la adresa lui Victor Ponta, dar si de solidarizare cu romanii din diaspora care nu au mai putut vota la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014, din cauza proastei organizari a Ministerului de Externe, a fost anuntat sambata, 8 noiembrie, in Bucuresti.

60 de motive pentru care nu votez cu Victor Ponta

Cred ca decizia de a nu vota sau de a nu vota un anume candidat trebuie sa aiba la baza o serie de argumente. Eu am gasit 60 de argumente pentru care nu voi vota cu Victor Ponta. Daca voi gasi 61 pentru a nu vota cu Iohannis ori pentru a sta acasa, evident, votul meu va merge catre premier. Pana atunci, iata de ce nu il votez pe Victor Ponta, scrie jurnalista Iulia Marin pe blogul sau de pe adevarul. ro.

SONDAJ CSCI: Victor Ponta castiga turul II la diferenta de 10 procente fata de Klaus Iohannis

Victor Ponta va castiga alegerile prezidentiale. Potrivit unui sondaj CSCI, in turul 2, actualul premier va fi votat de 55 % dintre electori. Romanii chestionati mai cred ca de vina pentru scorul slab al.

Jurnal peste bord*: Regimul lui Victor Ponta devine periculos, de la popcorn trece la saorma cu de toate

Victor Ponta calareste un mamut electoral, un animal supradimensionat in care se amesteca nuante contradictorii legate de ura impotriva lui Traian Basescu. Senzatia de putere da curaj electoratului sau, dar incepe sa-i inspaimante pe ceilalti, fie anti-Ponta, fie pur si simplu indiferenti. in timpul asta, echipa lui Klaus Iohannis inca mai sta pe ganduri daca sa isi trimita candidatul calare sau pe jos la intalnirea cu Victor Ponta.

Victor Ponta: Respect votul romanilor din diaspora. Pe 16 noiembrie vor putea sa voteze

Victor Ponta le-a transmis votantilor din diaspora ca le respecta votul si ca pe 16 noiembrie vor putea sa voteze. ii respectam pe cei care voteaza in diaspora, cred ca si ei trebuie sa respecte votul.

Victor Ponta: Pensiile si salariile vor fi majorate in 2015

Candidatul aliantei PSD-UNPR-PC pentru presedintie, Victor Ponta, a reiterat ca guvernul are in vedere majorarea pensiei minime garantate dar si a salariilor minime, in 2015. Astfel, pensia minima va.

Cine este rectorul refuzat de Victor Ponta pentru dezbaterea finala de la Timisoara? Un apropiat al premierului, curtat chiar de Ponta pentru a fi deputat PSD

Discutiile pe marginea organizarii unei dezbateri pentru turul doi intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, la Universitatea de Vest din Timisoara, scot la iveala un paradox. Rectorul care le-a lansat candidatilor invitatia, refuzata de premier, este chiar un apropiat al lui Victor Ponta.

De ce nu au iesit si in Constanta 5.000 de oameni la protestul la adresa lui Victor Ponta, ca in Ardeal si Banat

Aproximativ 300 de constanteni au iesit in strada sambata seara la un protest fata de candidatul PSD Victor Ponta. in schimb, in Cluj si Timisoara, numarul celor care au manifestat a trecut de 5.

Victor Ponta ii raspunde lui Traian Basescu. Nu apreciez implicarea presedintelui in campania electorala

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu apreciaza implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, in conditiile in care seful statului a propus astazi ca dezbaterea Ponta-Iohannis sa se.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )