Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni

Antena3 Antena3,
Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata, joi, de procurorii DNA, pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, alaturi de. continuă pe Antena3

Adevarul Live, ora 13.00/ Victor Ponta a fost trimis in judecata. Cine il poate schimba din functie?

Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, comenteaza noua situatie creata la Guvern dupa ce prim-ministrul Victor Ponta a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru fals in inscrisuri si complicitate la evaziune fiscala. Cine il poate schimba din functie pe Victor Ponta incepand cu aceasta noua etapa?.

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta si Dan Sova au fost trimisi in judecata, de procurorii anticoruptie, in dosarul Turceni- Rovinari, in care sunt suspectati de coruptie.

Surse: Victor Ponta nu isi va da demisia, dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut din nou sa renunte la sefia Guvernului

Premierul Victor Ponta nu isi va da demsia, asa cum a cerut din nou, joi, presedintele Klaus Iohannis, in contextul in care seful Guvernului a fost trimis in judecata in dosarul Turceni, informeaza surse.

De ce nu poate presedintele Klaus Iohannis sa-l suspende pe premierul Victor Ponta

Astazi DNA a trimis in judecata dosarul Turceni-Rovinari, dosar penal in care premierul Romaniei, Victor Ponta, este acuzat de fals in inscrisuri, spalare de bani si complicitate la evaziune fiscala pentru.

Prima reactie a premierului Victor Ponta dupa trimiterea sa in judecata: Singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera

Premierul Victor Ponta reactioneaza, intr-o postare pe Facebook, la trimiterea sa in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, afirmand ca singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera inventand si imaginand fapte si situatii neadevarate din urma cu 10 ani.

Cum a starnit DNA nationalismul din Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a devenit nefrecventabil pentru liderii europeni in momentul in care a fost chemat la DNA, in luna iunie. De atunci, Ponta si-a intetit mesajul nationalist, mai intai printr-o vizita peste Prut, apoi printr-o rafuiala gratuita cu oficialii de la Budapesta. Joi, Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari.

Cum sa furi 2,7 milioane de euro. Un escroc sageata din Galati, despre care n-a auzit nimeni in oras, a fost trimis in judecata de DNA

Afacerile au fost derulate prin intermediu firmei Spectra Energy SRL Galati, care intre timp a dat faliment si a fost radiata din Registrul Comertului. Sorin Florin Sotri, administratorul acesteia, nu este cunoscut in mediul de afaceri din Galati, iar de cativa ani s-ar parea ca lucreaza pentru o firma din statul african Zambia.

Rechizitoriu DNA: Victor Ponta i-a amenintat cu sesizari la parchet pe inspectorii fiscali care solicitau documente din cabinetul sau de avocatura

Victor Ponta i-a amenintat pe inspectorii fiscali care solicitau in 2011 documente de la cabinetul sau de avocatura cu sesizari penale, se arata in rechizitoriul procurorilor DNA. Ponta era la vremea respectiva lider PSD, partid aflat in opozitie, si declansase o serie de atacuri la seful ANAF de atunci, Sorin Blejnar. Potrivit procurorilor, Ponta si Sova ar fi decis sa falsifice o serie de documente pentru a dovedi ca s-au prestat o serie de servicii intre cele doua cabinete de avocatura, care in realitate nu ar fi existat. Premierul Victor Ponta a fost trimis, joi, in judecata in dosarul Turceni-Rovinari sub acuzatia de fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor.

PNL, despre trimiterea in judecata a lui Victor Ponta: PSD sa spuna cu voce tare daca mai gireaza un inculpat pentru a conduce Executivul

PNL a cerut joi PSD-ul sa sa spuna cu voce tare daca il mai sustine pe premierul Victor Ponta la sefia Guvernului, dupa ce acesta a fost trimis in judecata. Victor Ponta este toxic pentru Romania,.

Rechizitoriu DNA: Victor Ponta a pus presiune pe inspectorii ANAF. in cazul premierului se dispune confiscarea sumei de 261 081 lei, bani proveniti din savarsirea de infractiuni

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )