Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta: Iohannis ne considera pe toti niste IOBAGI

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Iohannis ne considera pe toti niste IOBAGI

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la B1 Tv, referitor la numirea lui Mihai Razvan Ungureanula sefia SIE, ca presedintele Klaus Iohannis ii considera niste iobagi. continuă pe România Liberă

Diferenta de opinie intre premier si interimar pe tema nominalizarii lui Ungureanu la SIE. Oprea il spijina pe presedintele Romaniei, Ponta acuza ca Iohannis ne considera niste iobagi pe mosia lui / Ponta: In maxim doua saptamani voi veni in tara pe pici

Suntem in coalitie, intotdeauna ne-am tinut de cuvant, spijinim Guvernul Victor Ponta a declarat Gabriel Oprea intr-o emisiune la B1TV, precizand ca pe probleme de securitate nationala il sprijina pe presedintele Romaniei indiferent cum il cheama.

Surse: Victor Ponta are nevoie de inca o saptamana de recuperare

ACTUALIZARE 14:56 Liliana Minca PND): Premierul Victor Ponta ar trebui sa isi dea demisia Deputatul PND Liliana Minca considera ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din fruntea Executivului, urmand ca stabilitatea politica sa fie asigurata, in opinia sa, de catre vicepremierul Gabriel Oprea.

Victor Ponta, despre nominalizarea lui MRU la SIE: Iohannis ne-a pacalit. Nu ne-a consultat. in PSD nu e nimeni ca sa voteze pentru

Premierul Victor Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a pacalit PSD, pentru ca social democratii nu au fost consultati pe tema nominalizarii lui MRU la sefia SIE. Mai mult de atat, premierul a.

SURSE: Premierul Victor Ponta are nevoie de inca sapte zile de recuperare

Conform unor surse Antena 3, premierul Victor Ponta are nevoie de inca sapte zile de recuperareReporterul Antena 3, Diana Lazar, a explicat:in aceasta dimineata premierul a facut un nou control si.

Premierul Victor Ponta raspunde intrebarilor adresate de Radu Tudor

Economia merge bine si va merge bine cu noile masuri adoptate daca nu ne conving rusii, prostia sau foamea oarba de putere sa facem o mare criza care sa strice tot, spune premierul Victor Ponta intr-o.

Sebastian Ghita: Procurorii urmaresc sa il determine pe premierul Victor Ponta sa demisioneze

Sebastian Ghita, urmarit penal pentru trafic de influenta, evaziune fiscala, spalare de bani si coruperea alegatorilor, sustine ca premierul Victor Ponta ar putea fi pus sub control judiciar. Deputatul mai.

Punctul de intalnire: PNL exporta scandalul Ponta - Iohannis la Bruxelles

Radu Tudor a comentat, duminica, la Punctul de intalnire demersul europarlamentarilor liberali, care au cerut audierea lui Victor Ponta la Bruxelles, in Parlamentul European. Victor Bostinaru, europarlamentar PSD,.

Senatorul Balu propune ca membrii CSAT urmariti penal sa nu mai participe la sedintele Consiliului. Este vizat premierul Victor Ponta, vicepresedinte CSAT

Senatorul liberal Marius Balu a depus la Senat un proiect legislativ prin care propune suspendarea dreptului de a participa la sedintele CSAT a membrilor aflati sub urmarire penala, acesta spunand ca ideea i-a venit de la situatia premierului Victor Ponta, urmarit penal penal in dosarul lui Dan Sova.

Victor Ponta: Liberalii sunt penibili. Ei au votat pentru caderea guvernului condus de Ungureanu, iar acum il sustin la conducerea SIE

Victor Ponta a avut o interventie telefonica la emisiunea Ultimul Cuvant de la B1 TV, moderata de Catalin Striblea, unde a vorbit despre relatia profesionala pe care o are cu premierul interimar Gabriel Oprea,.

Victor Ponta: Liberalii sunt penibili. Ei au votat pentru caderea guvernului condus de Ungureanu, iar acum il sustin la conducerea SIE (VIDEO)

Victor Ponta a avut o interventie telefonica la emisiunea Ultimul Cuvant de la B1 TV, moderata de Catalin Striblea, unde a vorbit despre relatia profesionala pe care o are cu premierul interimar Gabriel Oprea,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )