Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: As vrea un referendum cat mai repede. Cel pentru Constitutie poate fi odata cu primul tur la prezidentiale

B1 B1,
Victor Ponta: As vrea un referendum cat mai repede. Cel pentru Constitutie poate fi odata cu primul tur la prezidentiale

Pana la sfarsitul acestui an trebuie sa fie facuta o reforma a administratiei locale si deci si un referendum pe regionalizare ar trebui sa aiba loc cat mai repede. Declaratia a fost facut de premierul. continuă pe B1

Croatia spera sa adere la zona euro cat mai repede cu putinta

Croatia spera sa adere la zona euro cat mai repede cu putinta, adica in patru sau cinci ani, a declarat directorul Bancii centrale croate, Boris Vujcic, intr-un interviu acordat sambata cotidianului german.

Marian Preda: Miscarea Populara vrea sa isi infiinteze cat mai repede partidul

Un grup de initiativa din cadrul Fundatiei Miscarea Populara demareaza procedura de strangere a semnaturilor pentru a constitui un partid complementar, a declarat, astazi, Marian Preda, liderul Fundatiei Miscarea Populara.

Ponta vrea sa incheie un parteneriat strategic cu China

Tara noasta isi doreste sa incheie un parteneriat strategic cu China, prin care sa fie asigurata o colaborare atat in domeniul politic, cat si in cel economic, cultural si educational, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul discutiilor avute cu presedintele si prim-ministrul chinez, potrivit surselor de presa.

Ponta vrea sa incheie un parteneriat strategic cu China.

Romania isi doreste sa incheie un parteneriat strategic cu China, prin care sa fie asigurata o colaborare atat in domeniul politic, cat si in cel economic, cultural si educational, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul discutiilor avute cu presedintele si prim-ministrul chinez, potrivit Mediafax. Ne-am dori - anul viitor sunt 65 de ani de relatii diplomatice - sa avem un parteneriat strategic si cu China. Un asemenea parteneriat strategic presupune multe domenii, pornind de la .

Victor Ponta, despre posibilitatea preluarii interimatului la Transporturi: Nu exclud aceasta varianta

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara ca nu exclude posibilitatea preluarii conducerii interimare a ministerului Transporturilor, in cazul in care ministrul Relu Fenechiu va fi condamnat de instanta in data de 4 iulie, insa a precizat ca isi doreste un interimat cat mai scurt.

Dar cu sapa cine da? Lantul slabiciunilor, varianta 2013. In rolurile principale: Remus Pricopie, Victor Ponta, Ecaterina Andronescu, plus loaza mediocra

Accidentul Funeriu trebuia sa se termine. A fost mai mare presiunea loazelor care vor o nota mare, a parintilor de loaze care voteaza, a patronilor de universitati particulare care au nevoie de cit mai multi potentiali absolventi de liceu. Rezultatele la Evaluarea nationala 2013 sfideaza statistica, sociologia si bunul simt, numarul notelor peste 5 fiind cu zece puncte procentuale mai mare decit in 2012 din cauza unor subiecte mult mai usoare. Efectele acestei trucari oficiale a concursului sint, din pacate, pe termen lung: uniformizarea in jos a valorilor, pacalirea parintilor ca au copii buni ce nu mai trebuie stimulati sa evolueze, indepartarea elevilor slabi de solutia fireasca a unei scoli profesionale, imposibilitatea de a mai discerne intre elite si mediocri. Comentarii in plus sint inutile, Caragiale a descris deja acum o suta de ani tarele unui sistem educational rezistent la orice reforma si flexibil in fata presiunilor de orice tip. Va inviti sa cititi schita Lantul slabiciunilor, varianta 2013. In rolurile principale: Victor Ponta, Remus Pricopie, Ecaterina Andronescu, Corina Dumitrescu, Catalin Croitoru, plus loaza mediocra - personaj colectiv.

Victor Ponta: Mi-ar parea rau sa-l demit pe Relu Fenechiu, este un ministru foarte eficient

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca i-ar parea rau ca Relu Fenechiu sa nu mai ocupe postul de ministru al Transporturilor, in cazul in care va fi condamnat in dosarul Transformatorul, apreciind ca acesta a fost foarte eficient in activitatea sa.

Grabiti-va, ca poate nu mai putem decola! Avertizare de TAIFUN in regiunea chineza vizitata de Victor Ponta

Meterologii chinezi au emis o avertizare de taifun nivelul 1 pentru zona Hong Kong si Shenzhen, unde primul ministru Victor Ponta se afla in vizita oficiala, informeaza Mediafax. Taifunul se manifestata prin.

Victor Ponta: Ar fi bine ca Romania sa aiba in continuare un acord preventiv cu FMI

Romania ar fi bine sa aiba in continuare un acord preventiv cu Fondul Monetar International, dupa ce acordul recent s-a incheiat cu succes, fara ca Romania sa ia bani de la FMI, iar acum se poate imprumuta la dobanzile cele mai scazute din istoria tarii, a declarat premierul Victor Ponta intr-un interviu acordat TVR in Hong Kong.

Victor Ponta despre declaratia lui Traian Basescu: Imi pierd foarte putin timp cu declaratiile domnului presedinte, schimbatoare si lipsite de substanta

Victor Ponta a declarat ca isi pierde putin timp cu declaratiile presedintelui Traian Basescu, atunci cand a fost intrebat cum comenteaza declaratia sefului statului de sambata referitoare la referendumul propus de acesta si modificarea Constitutiei, afirmand ca noua constitutie este constitutia unei gasit de politicieni care s-au considerat vesnici, iar referendumul sau va trece mai usor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )