Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO Austriacul Ernst Strasser, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul Eurospaga, in care este acuzat si Adrian Severin

Adevărul Adevărul,
VIDEO Austriacul Ernst Strasser, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul Eurospaga, in care este acuzat si Adrian Severin

Fostul ministru austriac de Interne si europarlamentar conservator Ernst Strasser, acuzat pentru acte de coruptie, a fost condamnat joi la trei ani si jumatate de inchisoare de catre Curtea Suprema austriaca, intr-un dosar in care a fost implicat si fostul eurodeputat roman, Adrian Severin, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

VIDEO Austriacul Ernst Strasser, condamnat la inchisoare in dosarul Eurospaga, in care este acuzat si Adrian Severin

Fostul ministru austriac de Interne si europarlamentar conservator Ernst Strasser, acuzat pentru acte de coruptie, a fost condamnat joi la trei ani si jumatate de inchisoare de catre Curtea Suprema austriaca, intr-un dosar in care a fost implicat si fostul eurodeputat roman, Adrian Severin, informeaza Mediafax.

Fostul eurodeputat austriac Ernst Strasser a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, in scandalul de lobby in care a fost implicat si Adrian Severin

Fostul ministru austriac de Interne si eurodeputat conservator Ernst Strasser, judecat pentru acte de coruptie, a fost condamnat joi la trei ani si jumatate de inchisoare, in dosarul anchetei sub acoperire realizata de reporterii Sunday Times in 2011 si in care a fost implicat si eurodeputatul roman Adrian Severin.

Fostul sef al Jandarmeriei Romane Costica Silion a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Fostul sef al Jandarmeriei Romane Costica Silion a fost condamnat de Curtea Suprema la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie privind reincadrarea in functie a unui subofiter care fusese trecut in rezerva din Politia Romana, din motive disciplinare.

Strasser, fostul eurodeputat austriac, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare.

Fostul ministru austriac de Interne si eurodeputat conservator Ernst Strasser, judecat pentru acte de coruptie, a fost condamnat, joi, la trei ani si jumatate de inchisoare, informeaza Mediafax. Initial, fostul ministru de Interne si eurodeputat a fost condamnat la patru ani de inchisoare, dar Curtea Suprema austriaca a casat decizia pentru viciu de forma. Ernst Strasser, in varsta de 57 de ani, a decis sa faca apel la Curtea Suprema in cazul noii condamnari. Strasser a respins permanent .

Presedintele lui Bayern Munchen, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a fost condamnat, joi, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala de peste 27 de milioane de euro, informeaza AFP, citata de.

Presedintele Bayern Munchen, Uli Hoeness, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala

Presedintele clubului german Bayern Munchen, Uli Hoeness, a primit joi o condamnare de trei ani sii jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala, scrie BBC News. Parchetul din Munchen ceruse o.

Fostul sef al Jandarmeriei Costica Silion a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Fostul sef al Jandarmeriei Costica Silion a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, fiind acuzat de fapte de coruptie privind reincadrarea in functie a unui subofiter care fusese trecut in.

Presedintele lui Bayern Munchen merge la inchisoare pentru trei ani si jumatate. Evaziunea a fost greseala vietii mele

Uli Hoenes, presedintele lui Bayern Munchen, a recunoscut faptele pentru care se face vinovat si e gata sa-si ispaseasca pedeapsa primita de la justitia germana.

Japonia: Trei ani de la accidentul nuclear de la Fukushima.

Japonezii comemoreaza, marti, trei ani de la tripla tragedie care a avut loc pe 11 martie 2011 - un cutremur, urmat de un tsunami si un accident nuclear - in care au murit peste 18. 000 de persoane, relateaza AFP, conform Mediafax. La ora locala 14. 46, ora Romaniei), ora la care a avut loc cutremurul cu magnitudinea 9, in largul coastelor de nord-est, un moment de reculegere va fi respectat in intreg arhipelagul, dar mai ales in regiunile sinistrate din nord-est. Citeste si: Premierul .

UE va impune un incarcator universal pentru telefoanele mobile in urmatorii trei ani

Uniunea Europeana s-a angajat joi sa impuna in trei ani incarcatoare universale pentru telefoanele mobile, asa cum cer consumatorii si Comisia Europeana, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )