Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Cele mai frumoase fotbaliste. Letale in fata portii, au mii de admiratori in viata din afara terenului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai frumoase fotbaliste. Letale in fata portii, au mii de admiratori in viata din afara terenului

Sunt frumoase, talentate si numele lor a ajuns sa insemne ceva in fotbal, chiar daca nu sunt nici pe departe la fel de mediatizate ca Messi, Ronaldo sau alti fotbalisti celebri. continuă pe Adevărul

URARI DE PASTE 2019: Cele mai frumoase urari pe care sa le trimiteti celor dragi

URARI DE PASTE 2019Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! URARI DE PASTE 2019 URARI DE PASTE.

PASTE FERICIT! Cele mai frumoase MESAJE DE PASTE pe care sa le trimiti celor dragi

MESAJE DE PASTE invierea Domnului aduce bucurie in sufletele tuturor, cel mai raspandit obicei fiind vopsirea oualor rosii, a caror prezenta este obligatorie pe masa de Pasti. 40 de zile dupa invierea.

MESAJE DE PASTE. Cele mai frumoase felicitari si urari de Paste pentru cei dragi

Pastele se apropie. Daca vrei sa le trimiti mesaje de Paste celor dragi, inspira-te de aici. Ai peste . de variante de mesaje, SMS-uri, felicitari si urari de Paste.

Un barbat din Mehedinti s-a spanzurat in fata portii casei in care locuia. Familia sa e in stare de soc!

Descoperire socantaintr-o familie din Mehedinti, satul Malovat. Un barbat in varsta de 51 de ani s-a spanzurat in fata portii casei in care locuia, noaptea trecuta. Sotia.

Eurostat: Locurile de munca din Romania, printre cele mai periculoase din UE. Numarul de accidente mortale, mai mult decat dublu fata de media europeana

Locurile de munca din Romania sunt printre cele mai periculoase din Uniunea Europeana. In anul 2016, in Romania a fost inregistrata o rata standardizata de incidenta de 6,11 accidente mortale la 100. 000 de lucratori, mai mult decat dublu fata de media.

Marcile de masini sprijinite cu bani si sclavi de Hitler. Unul dintre cele mai cunoscute branduri auto din lume a aparut la comanda expresa a dictatorului

Documentele istorice arata ca una dintre cele mai celebre marci de automobile de astazi a aparut in perioada interbelica la ordinele lui Adolf Hitler. Mai mult decat atat, industria auto germana a inflorit in timpul nazismului, cu sprijinul lui Hitler.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in vizita intr-unul dintre cele mai mari spitale publice din lume

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a vizitat joi la Ankara, unul din cele mai mari spitale publice din lume, Ankara City Hospital care are in structura peste 3700 de paturi. Tot astazi, Sorina Pintea a avut.

Unde traiesc oamenii cu cele mai sanatoase inimi si care este secretul lor

De asemenea, hrana lor nu este procesata in vreun fel. in plus, zaharurile si sarurile lipsesc complet dinalimentatie. Spre deosebire de o dieta americana standard, cea .

Unde puteti calatori cu bani putini de 1 Mai daca nu v-ati rezervat vacanta din timp: cele mai bune oferte in afara tarii

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro prezinta sapte dintre cele mai bune oferte last minute pentru cei care isi doresc sa calatoreasca in minivacanta de 1 Mai, dar nu si-au planificat excursia din timp.

Una dintre cele mai cunoscute pizzerii se relanseaza si deschide trei noi magazine

Una dintre cele mai cunoscute pizzerii se relanseaza si deschide trei noi magazine sub un nou slogan: Se stie dintr-o felie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )