Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Cristi, eroul din Segarcea care a salvat un copil de 3 ani, a renuntat la scoala

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cristi, eroul din Segarcea care a salvat un copil de 3 ani, a renuntat la scoala

Adolescentul care pe data de 13 aprilie 2013 si-a riscat viata salvand-o pe cea a unui copil de 3 ani cazut intr-o fantana a decis sa renunte la scoala. Visul lui Cristi Becheru de a deveni pompier s-a spuberat. continuă pe Adevărul

VIDEO Lotul 3 din autostrada Orastie - Sibiu, filmat din avion. Cum arata cel mai inalt viaduct din tara si dealul care a fost despicat in doua de sapaturi

O noua filmare din avion cu lotul 3 din autostrada Sibiu-Orastie, tronson care a acumulat deja peste un an si jumatate de intarzieri si care are promisiunea constructorilor ca va fi gata in noiembrie in acest an, a fost publicata de catre utilizatorii forumurilor dedicate subiectelor de infrastructura. Pe acest lot se afla in constructie cel mai inalt viaduct din tara, dar se gasesc si cele mai mari probleme cu alunecari de teren de pe vreun santier de autostrazi din tara. Autoritatile au ales ca in loc de un tunel si costuri finale mai mari, sa escaveze puternic un deal intreg si, practic, sa-l despice in doua.

Primul drum din lume care straluceste in intuneric

Chiar daca multa lume vede materialele care stralucesc in intuneric ca fiind rememorari ale anilor 80, oamenii de stiinta spun ca tehnologia luminescent stralucitoare ar putea fi o varianta buna pentru construirea unor orase mai sustenabile.

Statul din Europa care vrea sa renunte la EURO. Anuntul a fost facut de guvernatorul bancii centrale

Cel mai tanar stat de pe continentul european, Kosovo, vrea sa renunte la moneda unica si sa adopte o moneda nationala, a declarat guvernatorul bancii centrale din Kosovo, Bedri Hamza. Chiar daca nu are.

Manageri din asigurari care au ajuns sa conduca afaceri in strainatate

Managerii romani din asigurari au pornit, inca de acum zece ani de zile, in cucerirea pietelor de profil din strainatate, din Portugalia, in Olanda si Ungaria si cel mai recent pana in Orientul Mijlociu, la Dubai - Emiratele Arabe Unite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )