Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Declaratiile presedintelui Basescu despre misiunea romancelor de a face copii ar putea fi analizate de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Declaratiile presedintelui Basescu despre misiunea romancelor de a face copii ar putea fi analizate de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Sociologul Darie Cristea si presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Csaba Asztalos, au discutat la Adevarul Live despre indemnul catre procreere adresat, marti, de presedintele Basescu femeilor din Romania. Presedintele CNCD a explicat ca institutia pe care o conduce s-ar putea autosesiza in cazul declaratiilor presedintelui, iar Cristea considera ca indemnul presedintelui este unul populist. continuă pe Adevărul

Declaratiile presedintelui Basescu despre misiunea romancelor de a face copii ar putea fi analizate de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Sociologul Darie Cristea si presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Csaba Asztalos, au discutat la Adevarul Live despre indemnul catre procreere adresat, marti, de presedintele Basescu femeilor din Romania. Presedintele CNCD a explicat ca institutia pe care o conduce s-ar putea autosesiza in cazul declaratiilor presedintelui, iar Cristea considera ca indemnul presedintelui este unul populist.

Traian Basescu, dupa sedinta CSAT: Am semnat un memorandum de colaborare intre Romania si Federatia Rusa. Antena3.ro transmite LIVE declaratiile presedintelui

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Antena3. ro transmite in direct declaratiile presedintelui. AICI, LIVE, DECLARATIILE PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCUDeclaratiile.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 19.30. Antena3.ro va transmite LIVE declaratiile presedintelui

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni. Antena3. ro va transmite in direct declaratiile presedintelui. Comisiile juridice reunite ale Senatului si Camerei De.

Ponta, dupa declaratiile lui Basescu: Fenechiu va fi inlocuit doar daca judecatorii il ...

Relu Fenechiu va fi inlocuit din postul de ministru doar daca judecatorii vor emite o decizie de condamnare a acestuia, a declarat premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. El a precizat ca a discutat despre acest lucru atat cu Fenechiu, cat si cu liderul PNL Antonescu, iar stabilitatea politica nu depinde de acest fapt. El a amintit, la RTV, ca o prima decizie este posibil sa fie luata la sedinta instantei din 4 iulie. In acelasi timp, premierul Ponta a aratat ca Fenechiu a avut doua .

VIDEO Parlamentul discuta marti scrisoarea presedintelui Basescu privind referendumul pentru unicameral

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va discuta marti, incepand cu ora 11:00, scrisoarea presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui nou referendum privind Parlamentul unicameral cu maximum 300 de alesi, transmite Mediafax.

Basescu, despre cancelaria prezidentiala: Zgonea este framantat. Fata de 2004, sunt cu 17 salariati mai putin

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca personalul Presedintiei a scazut cu 17 salariati fata de 2004, el tinand sa ii raspunda astfel presedintelui Camerei, Valeriu Zgonea, despre care a spus ca este framantat de cresterea personalului Administratiei Prezindentiale.

Traian Basescu, despre casatoriile intre persoane de acelasi sex: Fiecare face ce vrea cu viata lui

Presedintele Traian Basescu a declarat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca fiecare om este liber sa faca ce vrea intre peretii casei, intrebat care este parerea personala despre casatoriile intre.

Referendumul pentru unicameral al presedintelui Basescu, respins de Parlament

Update 12. 15 - Senatul si Camera Deputatilor au respins, marti, cu 191 voturi pentru, 123 de voturi impotriva si 69 de abtineri, hotararea care avizeaza favorabil solicitarea presedintelui Traian Basescu .

Referendumul pentru unicameral al presedintelui Basescu, respins de Parlament. Scandal la Camera

Update 12. 15 - Senatul si Camera Deputatilor au respins, marti, cu 191 voturi pentru, 123 de voturi impotriva si 69 de abtineri, hotararea care avizeaza favorabil solicitarea presedintelui Traian Basescu .

Parlamentul decide astazi asupra referendumului presedintelui Basescu pentru Parlamentul unicameral

Parlamentul decide astazi asupra cererii presedintelui Traian Basescu de declansare a referendumului pentru Parlamentul unicameral, dupa ce comisiile juridice reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor au avizat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )