Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Elena Udrea s-a prezentat mai devreme la Sectia 2 de Politie, in controlul judiciar: Ati mai vazut pe cineva care are trei cereri de arestare intr-o singura zi?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Elena Udrea s-a prezentat mai devreme la Sectia 2 de Politie, in controlul judiciar: Ati mai vazut pe cineva care are trei cereri de arestare intr-o singura zi?

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 09:00 la Sectia 2 de Politie din Capitala, prevedere a controlului judiciar impus in dosarul Microsoft, relateaza B1 TV. continuă pe Hotnews

VIDEO Elena Udrea s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, pentru controlul judiciar: Ati mai vazut pe cineva care are trei cereri de arestare intr-o singura zi?

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 09:00 la Sectia 2 de Politie din Capitala, prevedere a controlului judiciar impus in dosarul Microsoft, relateaza B1 TV.

VIDEO. Elena Udrea, pe Facebook: Niciodata nu i-am cerut bani lui Dinu Pescariu si niciodata nu mi-a dat bani, direct sau indirect

Deputatul Elena Udrea, asa cum a promis, isi continua seria de dezvaluri pe contul sau de Facebook. in postarea de joi, Elena Udrea se intreaba cum este posibil ca denutul lui Dinu Pescariu, cel care ar fi fostul unul dintre persoanele care ar fi pus la cale afacerea Microsoft, este luat in serios de procurori, iar denuntul sau impotriva directorului interimar al Serviciului Roman de Informatii, generalul Florian Coldea, nu este considerat serios.

VIDEO. Elena Udrea, parodiata intr-un videoclip in care apare si sefa DNA. Vezi aici pamfletul

Evenimentele din ultima perioada in care este implicata Elena Udrea a starnit imaginatia internautilor. Pe site-ul youtube. com a aparut o parodie dupa melodia Nu plange, Ana. Pamfletul se numeste Nu plange, Leana si in doua zile a ajuns la 13. 158 de vizualizari.

VIDEO. Elena Udrea, la sectia de politie: Am cerut o intalnire cu cei de la SRI. Abuzurile vor continua. Ma astept la orice

La iesirea din Sectia 2 de Politie, la care trebuie sa mearga in fiecare marti si vineri, asa cum s-a stabilit in urma controlului judiciar impus de procurorii DNA, Elena Udrea a declarat ca este convinsa ca actiunile de denigrare a imaginii sale vor continu dupa dezvaluirile facute despre generalul SRI, Florian Coldea.

VIDEO Elena Udrea: Nu m-ar mira sa continue abuzurile, chiar si cu o incercare de arestare. / Nu ma astept la loialitate si sustinere din partea nimanui

Elena Udrea a declarat marti, dupa s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, in cadrul controlului judiciar, ca dupa abuzurile pe care le vede, nu s-ar mira sa continue chiar si cu o incercare de arestare a sa, desi nu exista, spune ea, niciun motiv, Udrea adaugand ca repartizarea fondurilor pentru Gala Bute nu a fost ilegala. Intrebata daca intentioneaza sa demisioneze din Parlament, Elena Udrea, a spus: Pai si daca demisionez, tot trebuie sa-mi dea aviz domnul Klaus Iohannis.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers din nou la Sectia 2 Politie

Elena Udrea s-a prezentat, vineri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers, din nou, la Sectia 2 de Politie

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal, informeaza Mediafax.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers din nou la Sectia 2 Politie

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers la Sectia 2 Politie

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, azi, la Sectia 2 de Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere.

Traian Basescu a DISPARUT complet. Reactia fostului presedinte, de neacceptat pentru Elena Udrea

In timp ce Elena Udrea este tot mai aproape de inchisoare, Traian Basescu este de negasit. Fostul presedinte a disparut complet de pe scena politica din momentul in care i s-a incheiat mandatul. Singura sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )