Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO A fost inventata masa de doua persoane care te obliga sa iti ignori telefonul si sa acorzi atentie partenerului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO A fost inventata masa de doua persoane care te obliga sa iti ignori telefonul si sa acorzi atentie partenerului

Pentru persoanele care nu se pot abtine sa isi verifice smartphone-ul atunci cand sunt la cina in oras, a fost inventata masa care leaga la modiul propriu oamenii pe durata iesirii, fortandu-i sa isi acorde atentie. Masa este o combinatie dintre un servetel si o patura pentru picnic. continuă pe Hotnews

Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit intre Deva si Arad

Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite, marti, in urma unui accident produs pe DN7, intre Deva si Arad, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Un autoturism care circula regulamentar si in care se.

Brazilia: neglijenta fatala. Pregatirile pentru Campionatul Mondial au omorat doua persoane

Cel putin doua persoane au murit, iar alte 19 au fost ranite, joi, in urma prabusirii unei pasarele in constructie deasupra unei autostrazi, la Belo Horizonte sud-est), Brazilia. Structura a fost ridicata cu ocazia Campionatului Mondial, competitie care a provocat deja mai multe ciocniri violente intre civilii brazilieni si fortele de ordine, relateaza AFP.

Accident grav pe drumul dintre Deva si Arad. Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite

Doua persoane si-au pierdut viata si alte sase au fost ranite, marti, in urma unui accident produs pe DN7, intre intre Deva si Arad, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Purtatorul de cuvant al.

Rusia a adoptat o lege prin care obliga site-urile sa treaca datele personale ale cetatenilor rusi pe servere rusesti

Parlamentul de la Moscova a adoptat vineri o lege prin care constrange site-urile de internet care stocheaza date personale ale cetatenilor rusi sa faca acest lucru doar in tara, o miscare pe care Kremlinul o prezinta ca o initiativa de protectie a datelor in timp ce criticii o catalogheaza drept un atac asupra retelelor sociale, transmite Reuters.

Doua persoane condamnate la inchisoare, in dosarul Frauda la referendum

Instanta suprema a condamnat definitiv, la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare, doua dintre cele 75 de persoane judecate in dosarul Frauda la referendum si a dispus anularea a opt voturi.

Doua persoane, condamnate la 1 an si 4 luni de inchisoare cu suspendare

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a condamnat astazi definitiv, la un 1 si 4 luni de inchisoare cu suspendare, doua dintre cele 75 de persoane judecate in dosarul referendumului din 2012 si a dispus anularea a 8 voturi falsificate, din lista de votare a Sectiei 105 din Piatra Olt judetul Olt), scriu surse din presa.

Doua persoane condamnate la un an si patru luni inchisoare, in dosarul Frauda la referendum

Instanta suprema a condamnat definitiv, la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare, doua dintre cele 75 de persoane judecate in dosarul Frauda la referendum. Sotii Marius Marinel si Simona.

Au fost alocate aproape doua treimi dintre tichetele disponibile in programul Rabla

In editia 2014 a programului Rabla au fost rezervate aproape 10. 000 de tichete dintre cele 17. 000 bugetate, ministrul Mediului declarandu-se foarte multumit de mersul programului si de efectele pe care le-a avut introducerea tichetelor electronice. Ministrul Korodi se declara increzator ca tichetele se vor epuiza in septembrie - octombrie, inainte de data oficiala de incheiere a programului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )