Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO Un fotbalist de 23 de ani a cazut in cap si a murit dupa ce a vrut sa-si celebreze golul cu o saritura marca Klose

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un fotbalist de 23 de ani a cazut in cap si a murit dupa ce a vrut sa-si celebreze golul cu o saritura marca Klose

Un teribil accident soldat cu moartae unui fotbalist de 23 de ani a avut loc la un meci din India, tara in care trebuia sa ajunga si Adrian Mutu. continuă pe Adevărul

Bucuresti: O fetita de 4 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10, in Sectorul 3 (VIDEO)

O fetita de 4 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei, informeaza Mediafax. Incidentul a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 8. 30, in Sectorul 3. Fetita.

Un copil de 4 ani A MURIT dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din Capitala

Un copil de 4 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei. Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, a explicat, in direct la Antena 3, ca micutul a fost gasit.

Bucuresti: O fetita a murit dupa ce a cazut de la etajul 10, in Sectorul 3

O fetita a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei, informeaza Mediafax. Incidentul a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 8. 30, in Sectorul 3. Fetita a fost.

Turda: O adolescenta de 15 ani diagnosticata cu laringita a murit, dupa ce a fost plimbata prin spitale

O fetita de numai 15 ani a murit la Spitalul din Turda din cauza unei laringite. Roxana Danciu a fost internata la inceputul lunii octombrie la unitatea spitaliceasca din Campia Turzii, dar miercuri seara,.

VIDEO Un fotbalist indian a murit dupa ce a cazut in cap, in timp ce se bucura pentru un gol inscris

A dorit sa celebreze golul inscris printr-o serie de salturi periculoase, dar a aterizat gresit: un tanar fotbalist indian a murit duminica, la cinci zile dupa ce s-a ranit grav, scrie presa indiana, preluata de AFP.

Bucuresti. O fetita de 4 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din Sectorul 3

O fetita de 4 ani si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din Sectorul 3 al Bucurestiului. Incidentul a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 8.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )