Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Haos la o cursa ciclista: mai multi rutieri au fost la un pas sa fie spulberati de un tren de mare viteza

Adevărul Adevărul,
VIDEO Haos la o cursa ciclista: mai multi rutieri au fost la un pas sa fie spulberati de un tren de mare viteza

Cursa ciclista desfasurata astazi intre Paris si Roubaix a fost marcata de un incident neobisnuit: mai multi rutieri au trecut peste sinele de cale ferata dupa coborarea barierelor, sfidand apropierea periculoasa a unui tren de mare viteza. continuă pe Adevărul

VIDEO Campania Fa ce face popa: mai multi preoti din Bucuresti doneaza sange de Vinerea Mare

Mai multi preoti din Bucuresti au pornit o campanie sub deviza Fa ce face popa prin care incurajeaza donarea de sange. Preotii au donat astazi sange la Centrul de Transfuzie din Bucuresti unde au si filmat un scurt videoclip. Fata de alte tari UE, in Romania numarul donatorilor de sange este mai mic, mai putin de jumatate din cel necesar. Ultima mare criza de sange din spitalele romanesti a aparut in vara lui 2014.

VIDEO Campania Fa ce face popa: mai multi preoti catolici din Bucuresti doneaza sange de Vinerea Mare ortodoxa

Mai multi preoti catolici din Bucuresti au pornit o campanie sub deviza Fa ce face popa prin care incurajeaza donarea de sange. Preotii au donat astazi sange la Centrul de Transfuzie din Bucuresti unde au si filmat un scurt videoclip. Fata de alte tari UE, in Romania numarul donatorilor de sange este mai mic, mai putin de jumatate din cel necesar. Ultima mare criza de sange din spitalele romanesti a aparut in vara lui 2014.

Primaria Capitalei aloca mai multi bani pentru RATB

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) va primi, in 2015, mai multi bani de la Primaria Capitalei, in ciuda faptului cp bugetul municipalitatii este mai mic, informeaza Digi 24.

MAE a evacuat duminica mai multi cetateni romani din Yemen

Alti 10 cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati, duminica, din Yemen, a informat, printr-un comunicat Ministerul Afacerilor Externe, potrivit Agerpres.

Meniu de Paste din pachetul de acasa, pentru mai multi politicieni certati cu legea

Senatori, deputati, primari, fosti ministri si sefi de institutii - personaje care in anii trecuti tineau prima pagina a ziarelor sunt acum in arest. N-au mai putut lua lumina si nici n-au mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )