Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Iohannis critica dur Comisia Europeana: Cote obligatorii, calculate intr-un mod foarte birocratic, contabiliceste, fara a consulta statele membre

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Iohannis critica dur Comisia Europeana: Cote obligatorii, calculate intr-un mod foarte birocratic, contabiliceste, fara a consulta statele membre

Presedintele Klaus Iohannis a criticat joi Comisia Europeana, pe care o acuza ca a calculat contabiliceste si fara a se consulta cu statele membre numarul de refugiati pe care ar trebui sa il primeasca fiecare tara, precizand ca Romania nu este de acord cu cotele obligatorii anuntate in urma cu o zi de Jean Claude Juncker. continuă pe Hotnews

HARTA INTERACTIVA Cum au fost distribuiti refugiatii in tarile UE de catre Comisia Europeana. Cotele obligatorii pe fiecare tara

Comisia Europeana a propus miercuri ca 120. 000 de refugiati sirieni din Italia, Grecia si Ungaria sa fie repartizati in cote obligatorii catre alte 22 din statele Uniunii Europene. Daca propunerea va fi aprobata de Consiliul UE, Romania ar urma sa primeasca inca 4. 646 de refugiati ce se adauga la cei inca 1. 705 migranti alocati prin propunerea CE in luna mai. Marea Britanie, Irlanda si Danemarca sunt singurele state care nu au primit cote de refugiati in propunerea CE. Vezi in articol cum se impart pe harta cotele de refugiati in fiecare tara.

Bruxelles-ul cere cote obligatorii. Prima reactie de la Bucuresti

Comisia Europeana a prezentat o propunere de repartizare intre statele membre ale UE a refugiatilor, iar Romania ar urma sa gazduiasca 6. 351 de imigranti dintr-un total de 160. 000 sositi deja in Grecia, Italia si Ungaria. Sistemul Dublin, caduc.

Cehia si Slovacia, impotriva sistemului de cote obligatorii de refugiati

Cehia si Slovacia nu sunt de acord cu sistemul de cote pentru redistribuirea refugiatilor pe care il pregateste Comisia Europeana, transmite Reuters. Premierul ceh Bohuslav Sobotka si omologul sau slovac Robert.

Comisia Europeana va prezenta miercuri noua schema de redistribuire a refugiatilor intre statele membre ale UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va prezenta miercuri noua schema de redistribuire a refugiatilor intre statele membre ale Uniunii Europene, pe baza unor cote obligatorii, anunta B1 TV. Anuntul.

Comisia Europeana prezinta noua schema de redistribuire a refugiatilor intre statele UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va prezenta astazi noua schema de redistribuire a refugiatilor intre statele membre ale Uniunii Europene, pe baza unor cote obligatorii, informeaza AFP.

Victor Ponta, despre criza migrantilor: Lucrurile s-au transat, Romania nu e de acord cu cote obligatorii / Cel care voteaza in Consiliul European este presedintele, foarte bine ca a anuntat cati refugiati putem primi

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca, dupa declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste numarul de migranti pe care Romania ii poate primi lucrurile s-au transat, in sensul in care autoritatile de la Bucuresti nu sunt de acord cu cote obligatorii. 43Cel care voteaza in cadrul Consiliului European este presedintele, a amintit Ponta, subliniind ca e foarte bine ca seful statului a anuntat care sunt posibilitatile Romaniei in acest moment in privinta gazduirii de refugiati.

Geoana: PSRO este impotriva impunerii unor cote obligatorii de imigranti. Insist pe un mecanism national de triere a celor care vin in Romania

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, a declarat ca este impotriva impunerii unor cote obligatorii de imigranti pentru Romania si ca este necesara modificarea unor legi precum cea a azilului si legiferarea unui.

Comisia Europeana cere Romaniei sa primeasca 4.646 de refugiati

ACTUALIZARE 13:08 Romania ar urma sa gazduiasca un numar triplu de refugiati fata de cel anuntat de Iohannis Comisia Europeana propune o cota de 4. 646 de migranti pe care Romania ar trebui sa ii primeasca, potrivit unui comunicat al executivului de la Bruxelles. *ACTUALIZARE 11:15 Juncker: Propunem constituirea unui fond de urgenta in valoare de 1,8 miliarde de euro pentru statele din Sahel si Nordul Africii. Ma astept ca toate statele sa contribuie.

Comisia Europeana: Romania va primi 4.646 de imigranti

Comisia Europeana informeaza, intr-un comunicat de presa remis astazi, ca, din cei 120. 000 de refugiati, Romania ar trebui sa primeasca dupa calculele facute 4. 646 de imigranti. Tot astazi, Comisia.

Cum planuieste Comisia Europeana sa distribuie cei 120.000 de solicitanti de azi

Comisia Europeana a propus miercuri distribuirea a 120. 000 de solicitanti de azil din Grecia, Ungaria si Italia intre 22 dintre cele 28 de state membre UE, pe langa cei 40. 000 propusi anterior, informeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )