Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Jennifer Love Hewitt va deveni mama pentru prima oara

Adevărul Adevărul,
VIDEO Jennifer Love Hewitt va deveni mama pentru prima oara

Jennifer Love Hewitt, actrita care a devenit celebra in Romania odata cu videoclipul Hero, al lui Enrique Iglesias, este insarcinata cu primul copil. Actrita 34 de ani) si iubitul sau, Brian Hallisay au confirmat vestea printr-un comunicat pentru revista US Weekly. continuă pe Adevărul

Kate Winslet, va deveni mama pentru a treia oara! Fiecare copil are un tata diferit!

Actrita din Titanic puncteaza un record deloc onorant pentru o femeie: va deveni mama pentru a treia oara, iar fiecare copil are un tata diferit. La sase luni de cand s-a casatorit cu Ned Rocknroll, Kate a anuntat ca este insarcinata si va naste la finalul acestui an. Continue reading .

Apple pierde pentru prima data un proces in fata Samsung

Apple a inregistrat prima infrangere in fata Samsung intr-un caz legat de patente judecat in SUA, iar decizia ar putea insemna interdictia importurilor pe piata americana pentru unele dispozitive mai vechi ale companiei americane, inclusiv iPhone 4,.

F.Charm lanseaza un video promo si un show inedit pentru Nici macar 1 milion

Charm impreuna cu Live Artist a realizat un video promo pentru cel mai recent single al sau, Nici macar 1 milion. Este un video pentru mediul online si este primul dintr-o serie de filmulete ce vor fi lansate pe canalul sau de Youtube, www. youtube. com/user/HypeOnProduction. Charm s-a filmat cum se distreaza in masina impreuna cu 3 .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )